Ką verta pamatyti Tailande?

Kelionė į Tailandą dažniausiai būna ilga ir varginanti, todėl norisi, jog atvykus viskas vyktų sklandžiai ir pasisektų apžiūrėti kaip įmanoma daugiau vietos įdomybių. Galbūt visko per vieną kartą aprėpti ir nepavyks, tačiau pabandyti – galima.

Lankytis Tailande ir neapsilankyti sostinėje Bankoke būtų išties nelogiškas sprendimas. Čia tikrai rasite kur paganyti akis, o labiausiai žvilgsnį turėtų atkreipti karalių rūmai ir Wat Phra Kaeo šventykla – jau iš tolo pastebėsite auksu ir prabanga dvelkiančią rezidenciją, kuri labai mėgstama ir lankoma turistų. Šiuose rūmuose turėsite galimybę aplankyti ir Smaragdinio Budos šventyklą, kuri laikoma viena švenčiausių visame Tailande – nepamirškite, jog tokiose vietose reikia ir atrodyti atitinkamai, todėl reikėtų vengti nuogybių, ypač – pečių bei kojų srityse.

Dieną susipažinus su šventomis Bankoko vietomis, naktį tiesiog būtina pažinti naktinį miesto gyvenimą – tam geriausiai tiks Potpango rajonas. Čia išvysite įvairiausius pramoginius šou, galėsite pasidaryti masažą ar net apsilankyti naktiniame turguje – Bankoke gyvenimas verda ir naktį, todėl pasidairyti po miestą tikrai verta.
Tailande taip pat gausu įvairių salų, kurios turi ką pasiūlyti šalies svečiams. Jeigu mėgstate ramybę ir dievinate įsimintinus kraštovaizdžius, turėtumėte apsilankyti Koh Si Chang saloje, kuri yra už dviejų valandų kelio nuo Bankoko. Ši sala paskelbta nacionaliniu parku, todėl galėsite pasivaikščioti po kalnus, atogrąžų miškus, išvysite kalnų upes ir savomis akimis pamatysite kokosų palmes. Ramybė ir gaivus oras šioje saloje – garantuoti.

Tuo tarpu mėgstantiems aktyvų laisvalaikį labiau patiks Koh Phi Phi sala, kuri pasiūlys ne vieną pramogą. Čia galima nardy, plaukioti po vandeniu, šokinėti nuo uolų, o vakarais mėgautis intensyviu naktiniu gyvenimu. Skamba viliojančiai? Tai – tikrai ne viskas, ką gali pasiūlyti Tailandas ir jo salos. Svarbiausia turėti daug energijos ir…nesumaišyti salų pavadinimų!

Scroll to Top