Jei atostogų kelionė „nuplaukė“ – aktyvus poilsis namie

Jeigu šiais metais atostogoms kauptus pinigus nusprendėte išsikeisti į naujus baldus ar namų remontą, ne bėda – yra daugybė būdų kaip turiningai praleisti laiką savo mieste ar namuose. Priklausomai nuo to, ar esate sportiškas žmogus, ar daugiau mėgaujatės ramia kūrybiška veikla, galite atrasti šimtus būdų naudingam ir smagiam laisvalaikiui bei poilsiui. Čia pateiksime keletą idėjų, kaip paversti savo atostogas namie dar geresnėmis negu kai kurios atostogos užsienyje.

Jeigu pasitaikė lietingas atostogų mėnuo, galite užsiimti veikla namuose:

  • Renkite filmų vakarus su draugais. Nieko nėra smagiau už jaukų vakarą namie už lango pliaupiant lietui. Prisikvieskite draugų, išsikepkite spragėsių ir įsitaisykite filmų maratonui.
  • Dailinkite savo figūrą sportu ir išbandykite sveiką virtuvę. Labiau pasistengę savo formomis po atostogų priversite savo kolegas išsižioti. Irklavimo treniruoklis namie – geriausia priemonė treniruoti visą kūną. Jei irklavimo treniruoklis Jūsų nevilioja, galite išbandyti bėgimo takelį ar kitą treniruoklį. Taip pat derinkite ir sveiką mitybą – juk vasarą puikus vaisių ir daržovių derlius.
  • Pradėkite mokytis groti instrumentu. Galbūt visada norėjote išmokti groti gitara? Šiandien interneto pagalba tai padaryti nesunku. Tereikia trupučio kantrybės.
  • Skaitykite knygas. Juk tikrai turite keletą knygų, kurias vis delsėte perskaityti. Štai ir turite tam galimybę.

Esant gražiam orui:

  • Sportuokite parke. Rytinis bėgiojimas gaiviame parke ne tik padės palaikyti gražų ir sveiką kūną, bet ir pakels nuotaiką ir nuteiks pozityviai dienai.
  • Išbandykite ekstremalias pramogas. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose vasarą veikia įvairūs atrakcionų parkai. Jei seniai nejutote adrenalino, griebkite draugą ir eikite paieškoti aštrių potyrių.
  • Surenkite pikniką su draugais. Galbūt pastaruoju metu išmokote įdomių ir gurmaniškų užkandžių receptų? Galite savo sugebėjimais pasipuikuoti draugus pasikvietę į pikniką kieme ar parke.
Scroll to Top