Poilsinės kelionės į Bulgariją

Metas atostogauti. Kur? Bulgarijoje!

Bulgarija – įdomi šalis, kasmet pritraukianti tūkstančius žmonių iš pačių įvairiausių pasaulio kraštų. Kodėl šią šalį renkasi daugelis tikrai neverta klausti, kadangi Bulgarija yra labai įdomi ir įvairi, turinti ne tik ką pasiūlyti pamatyti, bet ir ką pasiūlyti nuveikti. Šalyje yra iš ties daug įdomių lankytinų vietų, meno kūrinių, miestų, kurie alsuoja tradicijomis ir savo papročiais. Kiekvienas poilsiautojas, poilsinės kelionės į Bulgariją metu gali susipažinti su bulgarų kasdienybe ir pagyventi taip, kaip jie gyvena kiekvieną dieną.

Poilsinės kelionės į Bulgariją

Poilsinės kelionės į Bulgariją metu kiekvienas poilsiautojas gali ne tik pailsėti, tačiau ir susipažinti su pačia šalimi. Tad, kuriose lankytinose vietose vertėtų apsilankyti kiekvienas turistui poilsinės kelionės į Bulgariją metu?

  1. Pirmoji lankytina vieta – Varna. Tai vienas iš pačių lankomiauisų kurortų Bulgarijoje. Kitaip šis kurortas yra vadinamas Bulgarijos vasaros sotine, kadangi kiekvienais metais, kiekvieną vasarą į šį kurortą atvažiuoja tūkstančiai žmonių iš pačių įvairiausių pasaulio vietų. Šiame kurorte kiekvienam turistui yra suteikiamas iš ties puikus komforto jausmas, kadangi Varnoje gausybė pramogų, restoranų, kavinių, barų. Istorijos ir aktyvesnės veiklos mėgėjai gali apsilankyti Varnos archeologijos muziejuje, delfinariume, akvariume. Taip pat Varnoje yra ir kiti muziejai, pavyzdžiui, jūreivystės ar etnografijos. Na, bet kokiu atveju, šiame kurorte veiklos rastų tiek jauni, tiek ir pagyvenę žmonės.
  2. Sofija – tai miestas, kuris driekiasi Bulgarijos vakaruose. Taip pat tai Bulgarijos sostinė ir pats didžiausias miestas šalyje, į kurį tikrai verta nuvykti. Sofijos mieste kiekvienam turistui patariama apsilankyti įdomiausiose muziejuose, kuriuose pasakojama šalies arba miesto istorija bei kiti įdomūs faktai. Taip pat Sofijos mieste yra įdomių lankytinų vietų, galerijų, bažnyčių, kurios yra unikalios, išskirtinės ir labai įdomios.

Reikėtų pridurti, kad kiekvienas turistas poilsinės kelionės į Bulgariją metu pažins ne tik patį miestą, bet galės susipažinti tiesiog su jo istorija vaikščiodamas gatvėmis, kadangi daugelio Bulgarijos miestų pastatai yra istoriniai, o jų išvaizda kalba pati už save.  Bulgarija – šalis, į kurią verta nevykti ne kartą ir joje pabūti bent kurį laiką. O, Jeigu norite sužinoti daugiau patarimų apie kelionę į Bulgariją apsilankykite svetainėje apkeliauk.lt.

Scroll to Top