manikiuro kursai

Pasaulį stebinantis manikiūras – ilgų nagų savininkė

Manikiūro kursai, įspūdingos nagų lako spalvos, kasdienė nagų priežiūra ir pan., – jei galvojate, kad gražūs, prižiūrėti, tvarkingai nukirpti nagai puošia moters rankas, galvokite iš naujo. Amerikoje, Jutos valstijoje gyvenanti Lee Redmond paneigė šį stereotipą. Ši moteris nekirpo savo nagų nuo pat 1979 metų. Stulbinančio ilgio nagai buvo pastebėti viso pasaulio: apie ją rašė ne tik Amerikos, bet ir kitų šalių laikraščiai, moteris rodyta per žinias. Ilgiausių nagų savininkė ypatingą dėmesį savo nagams ėmė skirti nuo tada, kai suprato, jog paprasto ilgio nagai neturi tokio grožio, kaip rankoms išskirtinumo suteikiantys ilgi nagai. Labai greitai nagų auginimo manija Lee Redmond apėmė iki tokio lygio, jog jos nagų ilgis galiausiai pasiekė 8,65 metro. Ir pati mėgstanti išskirtinį stilių moteris didžiavosi savo nagų ilgiu, kol galiausiai, 2009 metais, deja automobilio avarijoje ji prarado šį savo pasididžiavimą.

Po tokio praradimo Lee Redmond ilgai sielvartavo, mat tokio ilgio nagai jau buvo tapę tikra jos kūno dalimi. Be to, moteris savo nagus laikė brangenybe, kurią kasdien puoselėdavo po kelias valandas.

Tą avariją stulbinamų nagų savininkė lig šiol laiko dramatiškiausiu įvykiu, kada nors įvykusiu jos gyvenime. Jos teigimu, po avarijos ji jautėsi lyg praradusi dalį savęs, kadangi beveik 9 centimetrų nagai jau buvo tapę jos asmenybės dalimi.

Nors aplinkiniai dažnai stebėdavosi, kaip galima gyventi su tokiais ilgais nagais, moteris tik atšaudavo, jog neturinti jokių problemų nei plaunant indus, nei vairuojant automobilį.

Apie 30 metų auginusi nagus moteris, juos praradusi, gailėjosi ne tik įdėtomis pastangomis, tačiau ir numestu svoriu. Tuo metu žurnalistams davusi interviu Lee Redmond sakė: ,,be nagų mano rankos atrodo lyg besvorės“.

Taigi, nors šiai moteriai manikiūro kursai ir nėra aktualūs, ji į pasaulio istoriją vis tiek įėjo kaip stulbinamų nagų savininkė.

Scroll to Top