poilsines keliones i Tailanda

Vestuvės Tailande? Kodėl gi ne!

Vis labiau populiarėja ne tik poilsinės kelionės į Tailandą, bet ir santuokos čia. Visai paprastos, tačiau užburiančios dviejų žmonių jungtuvės nuostabios gamtos apsuptyje tiesiog užburia ir nepalieka abejingų. Susituokti be didelių iškilmių pulko giminių, kuriuos ir taip vargiai pažįsti vis dažniau tampa variantu savo meilę norintiems įteisinti žmonėms. Dalis tokių asmenų dažnai pasirenka kelionę į kitus kraštus ir ypač jaukią santuoką tenai. Nuostabiais gamtos vaizdais jaunuosius dažnai suvilioja šiltieji kraštai ir vis dažniau net tokios egzotiškos šalys, kaip Tailandas. Surengti vestuves Tailande šiandien nėra taip sudėtinga kaip kad įsivaizduojama. Tiek Lietuvoje, o ypač užsienyje vestuvių organizatoriai bendradarbiauja su kelionių organizatoriais, kurie pasitelkia savo darbo patirtį ir sukuria nepamirštamą šventę. Susituokti ketinantiems žmonėms nereikia rūpintis praktiškai niekuo. Tokios planai dažnai į planą įtraukia ir poilsines keliones į Tailandą, kad po santuokos jaunieji galėtų niekieno netrukdomi mėgautis vienas kitu.

Tailando ore tiesiog tvyro meilės aura. Romantikos prideda ir neapsakomo grožio paplūdimiai, kuriuose žmonės tarsi iš naujo įsimyli. Šioje valstybėje meilė sužydi orchidėjų žiedais, o su gražia ateitimi asocijuojasi sodriai žydra jūros spalva. Vestuvės tarsi pasakoje. Tokios mintys prašosi į galvą, kai prasideda jausmingi vestuvių ceremonija viename iš gražiųjų Tailando paplūdimių.

Idiliška vieta ir šiltas medaus mėnesis taip pat apibūdina kelionę į Tailandą su vienu iš svarbiausių gyvenimo žingsnių – santuoka. Tailande kasmet susituokia šimtai žmonių iš viso pasaulio. Ir nors retas lietuvis ryžtasi vykti į tolimąjį kraštą, tie vienetai, kurie susikrovė šventinius drabužius ir jais apsirengę stovėjo per jaudinančias tuoktuves Tailande gali patvirtinti: ta akimirka įsiminė amžiams.

Tailando gamta – labai įvairi. Čia gausu palmių, orchidėjų, įlankų, istorinių architektūros objektų. Be to, tiems, kurie po vestuvių nori kaip reikiant atsipūsti milžiniško miesto apsuptyje, reikėtų neabejotinai rinktis Tailandą ir jo sostinę Bankoką. Poilsinės kelionės į Tailandą garsėja įspūdingais SPA, tailandietiškais masažais, ramia aplinka dieviško grožio gamtos apsuptyje.

Taigi, jei vis dar ieškote, kokiame pasaulio kampelyje rengti savo vestuves, daug nesvarstykite ir rinkitės Tailandą. Ši kryptis jums garantuos tokias akimirkas, kurių, deja, bet nė už ką gyvenime nesusikursite Lietuvoje – kad ir kokia brangi gimtoji šalis bebūtų.

Scroll to Top