Teniso stalo kaina

Olimpinis stalo tenisas

Olimpinės žaidynės – tai tikriausiai pati aktualiausia tema 2016 metų vasarą. Olimpiadoje vyksta tarptautinės daugelio sporto šakų varžybos – sportininkai iš viso pasaulio suvažiuoja dalyvauti, išbandyti savo jėgas ir, žinoma, nugalėti. Šios kas ketverius metus vykstančios žaidynės kasmet vyksta vis kitur, pritraukia pačių įvairiausių sporto šakų atsovus, o viena iš šių šakų – stalo tenisas.

Stalo tenisas olimpiadoje

Stalo tenisas olimpiadoje yra žaidžiamas nuo 1988 metų, o jį kasmet pržiūri tarptautinė stalo teniso federacija. Stalo teniso žaidimą olimpinėse žaidynėse žiūri žmonės iš viso pasaulio šalių, kiekvienas serga už savo mėgstamus sportininkus, kiti už sportininkus, kurie atstovauja jų šalį. Stalo tenisas pritraukia prie ekranų tikrai daug žiūrovų, o neretai toks žiūrėjimas tampa ir motyvacija pradėti užsiiminėti šia sporto šaka namuose.

Stalo teniso olimpiada jūsų namuose

Stalo tenisas yra aktyvus žaidimas, žaidžiamas su lengvais kamuoliukais ir tam skirtomis stalo teniso raketėmis. Neretas žmogus, kuris domisi šia sporto šaka olimpiadoje, sumano tuo užsiiminėti ir savo namuose. Teniso stalų yra pačių įvairiausių rūšių, todėl norintys žaisti stalo tenisą, turi tiesiog išsirinkti sau tinkantį ir patinkantį.

Kokį stalo tenisą pasirinkti?

Teniso stalų yra net kelios rūšys, todėl pasirinkimo galimybė iš ties nemaža. Šių stalų gamintojai siūlo pačių įvairiausių stalų, nuo lauko iki varžybinių, kurie atitiktų kiekvieno norus.

1. Lauko teniso stalas. Lauko teniso stalas kaina dažniausiai nesiskiria nuo kitų teniso stalų – vidaus ar varžybinių. Vis dėlto, lauko teniso stalą renkasi tie žmonės, kurie turi galimybę jį statyti tik lauke arba drėgnoje patalpoje, pavyzdžiui, rūsyje. Šie stalai yra lengvai eksploatuojami kur žmogui tik patogiau, taip pat jie apsaugoti nuo drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių, kurie galėtų pakenkti medžiagai. Taip pat šie stalai yra padaryti iš matinės medžiagos, tad žaidžiant lauke tikrai kiekvienas gali būti ramus, kad nuo stalo neatsispindės saulės spinduliai ir neapakins žaidėjų.

2. Vidaus teniso stalas. Vidaus teniso stalo kaina yra mažesnė nei lauko, kadangi jis mažiau apsaugotas, ne toks patvarus, tačiau tai yra klasika, kurią renkasi daugelis žmonių. Vidaus teniso stalas gali būti perkeliamas iš vienos vietos į kitą, kadangi turi ratukus, tai labai patogu norint jį nustumti į kitą kambarį.

3. Varžybiniai stalai. Būtent tokie stalai statomi olimpinėse žaidynėse, todėl norėdami pasijausti tarsi žaistumėte olimpiadoje – rinkitės šį teniso stalą. Varžybinio teniso stalo kaina yra didesnė nei lauko ar vidaus, tačiau tai tikrai nereiškia, kad jis negali stovėti jūsų namuose.

Scroll to Top