Kelionė į Kiprą

Pažinkite meilės deivės Afroditės namus

Kelionės užburia, jose kiekvienas gali atrasti save, atrasti tai, ko dar nepažino bet visą savo gyvenimą. Kelionės įkvepia tuos, kurie pavargo nuo kasdienių rūpesčių, kurie jau nebežino kur galima ieškoti paguodos, kuriems atsibodo tas pats per tą patį, atsibodo rutina ir nuolatinis stresas. Streso gyvenime tikrai netrūksta, tad norint jį įveikti – vienas geriausių būdų yra kelionės. Kur keliauti visai nesvarbu, tai gali būti iš močiutės kaimas, ir sodyba, ir pajūris, ir kita šalis. Vis dėlto, žmonės, kurie nori ne tik pailsėti, bet tuo pačiu ir pažinti kažką naujo – dažnai renkasi Kipro salą kaip savo kelionės objektą.

Kelionė į Kiprą

Kiekvienam keliautojui kelionė į Kiprą gali tapti ne tik poilsine, bet ir pažintine. Kipro sala yra vadinama meilės deivės Afroditės namais. Pasak legendos Afroditė gimė iš jūros putos. Patys pirmieji meilės deivės žingsniai iš vandens, buvo padėti Kipro saloje, dėl šios priežasties ji kitaip ir yra vadinama Afroditės sala.

Kitą vertus Afroditės sala Kiprą galima būtų pavadinti ir dėl to, kad tai tikras rojaus kampelis, kuris yra toks mažas, bet į jį atrodo, kad telpa viskas. Kipre yra daug nuostabių architektūros kūrinių, istorinių detalių, lankytinų objektų, tad pažintis su Kipro sala tikrai gali užtrukti. Daugeliui atrodo, kad kelionė į Kiprą gali būti tik poilsinė – tai tikrai netiesa. Kipras turi ką pasiūlyti ir pamatyti, ir nuveikti. Veiklos ir pramogų saloje randa kiekvienas, tiek vyresnio, tiek ir jaunesnio amžiaus žmogus. Žinoma, nevertėtų pamiršti ir smėlėtų paplūdimių, akinamo žydrumo jūros, kultūros, kuri persismelkusi ten gyvenančiuose žmonėse. Tradicijos tikrai puošia Kipro salą, o jas gali pažinti kiekvienas, ten apsilankęs.

Kelionės į Kiprą yra organizuojamos įvairių kelionių agentūrų. Kelionių agentūros rūpinasi savo klientais ir visą kelionę suplanuoja už juos: pasirūpina lėktuvo bilietais, nakvyne viešbutyje, gido paslaugomis, netgi pasiūlo lankytinų vietų sąrašą. Į Kiprą tikrai verta nuvažiuoti bent kartą gyvenime ir papoilsiauti, ir susipažinti su juo visapusiškai.

Scroll to Top