Poilsinės kelionės į Kiprą

Lankytinos vietos Kipre

Kipras – tai daugelio žmonių svajonė. Ši sala yra vadinama deivės Afroditės, kadangi joje galima rasti pačių įdomiausių ir unikaliausių dalykų. Kipras persipynęs mitologija, jame stūkso įspūdingo dydžio kalnai, senamiestis dvelkia šios salos istorija, o kaimeliuose sutikti žmonės draugiškai sveikinasi su atvykėliais. Norint pažinti Kiprą labiau, artimiau, būtina į jį nuvykti pačiam.

Poilsinės kelionės į Kiprą

Poilsinės kelionės į Kiprą – jas renkasi daugelis žmonių, kurie nori pažinti šią salą artimiau. Poilsinės kelionės į Kiprą dažniausiai yra organizuojamos kelionių organizatorių arba agentūrų. Kelionių agentūros pateikia pačius įvairiausius ir geriausius pasiūlymus klientams, kurie nori nuvykti į Kiprą. Kipras tikrai nėra nepasiekiama sala, o kasmet atsiranda vis daugiau norinčių ją aplankyti, todėl kelionių agentūros neretai daro nuolaidas ir suteikia progą kiekvienam aplankyti tai, ką nori.

Kelionių agentūrų nauda

Kelionių agentūrų nauda kiekvienam turistui yra iš ties didelė. Pasirinkta kelionių įmonė dažnai pateikia pačius geriausius kelionių pasiūlymus. Kelionių organizatoriai pasirūpina visomis smulkmenomis, nuo lėktuvo bilietų nupirkimo iki registracijos viešbutyje ir, žinoma, lankytinų vietų sąrašo. Lankytinų vietų Kire yra labai daug, todėl ką verta pamatyti ir ko ne – visa tai pataria kiekviena keliones organizuojanti agentūra.

Lankytinos vietos Kipre

Lankytinos vietos Kipre traukia turistus iš pačių tolimiausių pasaulio kraštų. Dažniausiai žmonės važiuoja į tam tikrus miestus, kurių istorija yra unikali, kuriuose galima išvysti tai, ko nėra niekur kitur pasaulyje. Pavyzdžiui, Pafoso miestas yra vadinamas Afroditės miestu, kadangi Antikos laikas šiame mieste klestėjo žinomos meilės deivės kultas, tai jos gimtinė. Taip pat reikia nepamiršti ir Kourion – taip vadinami romėnų miesto griuvėsiai. Šie griuvėsiai yra iš ties įspūdingi, todėl juos aplankyti tiesiog būtina. Reikia pridurti, kad šalia Kourion yra nuostabios pakrantės, kuriomis verta pasivaikščioti, pasilepinti saule.

Kipro sala turi labai daug lankytinų vietų, todėl norintiems jas aplankyti, būtina atvykti į Kiprą bent kuriam laikui. Ši sala tikrai verta dėmesio, todėl jeigu yra galimybė, skirkite kiekvienam miestui bent po pusdienį – taip labiau pažinsite patį Kiprą.

Scroll to Top