ŠALYS, KURIOSE IŠVYSITE DIDŽIAUSIUS FEJERVERKŲ ŠOU NAUJŲJŲ METŲ IŠVAKARĖSE

Ar kada nors susimastėte kaip atrodytų jūsų naujieji metai, jeigu juos sutiktumėte kažkur kitur, bet ne Lietuvoje? Taip, Lietuva irgi turi kuo nustebinti, tačiau didžiausi ir įspūdingiausi visų metų fejerverkai priklauso kitoms šalims.

Sidnėjus

Pradėkime nuo Sidnėjaus. Jau ne vienerius metus, Sidnėjus stebina šventinių fejerverkų gausa bei nuostabaus grožio kompozicijomis. Fejerverkai šaudomi nuo Uosto tilto ir Operos rūmų, čia pritraukia daugiau nei milijoną žmonių. Stengdamiesi parodyti dar naujesnias ir niekur neregėtas dangaus grožybes, Sidnėjaus miesto organizatoriai kiekvienais metais pristato vis šį tą naujo. Žaibo, lietaus bei griaustinio efektai jiems jau tapo lengvai įkandami. Taigi ar neįdomu ką išvysime šiais metais?

Amsterdamas

Amsterdamas yra tas miestas, kuris naujuosius metus sutinka itin ekspresyviai. Naujieji metai, šio miesto gyventojams yra šampano ir tonos fejerverkų šventė, kurią jie sutinka su dideliu džiaugsmu. Įdomu ir tai, jog Amsterdame fejerverkus nusipirkti galima tik naujųjų metų išvakarėse. Būtent toks požiūris, parodo, kad Amsterdame naujieji metai yra itin išlaukta šventė, kuri miesto gyventos ir svečius kasmet nustebina įspūdingu reginiu.

Fejerverkų šou

Berlynas

Naujųjų metų šventimas Berlyne, tikrai skiriasi nuo visų kitų miestų. Šiame mieste, žmonės fejerverkus laido tiesiog pro langą. Gal dėl to, ši šventė yra vadinama viena pavojingiausių, triukšmingiausių tačiau ir pačių ryškiausių visame Berlyne. Tūkstantinės minios taip pat mėgsta susirinkti ir prie Branderbugo vartų, kur vyksta pagrindinis miestui skirtas renginys. Fejerverkai, lazerių šou bei šimtai profesionalų, kurie dirba dieną naktį, planuodami išskirtines saliutų kompozicijas, kurias išvydę, žmonės tiesiog netektų žado.

Miestus, kuriuose galima įspūdingiausius fejerverkų šou būtų galima vardinti ir vardinti. Tačiau visi suprantame jog tokia diena būna tik vieną kartą metuose, o ją sutikti norisi kiek įmanoma geriau. Visgi nusprendėte pasilikti Lietuvoje? Nieko nelaukite ir fejerverkų pradėkite ieškoti tuojau pat. Juk nenorite likti ant ledo ar savo artimiausiems neparodyti pačio gražiausio spalvų žaismo, kuris gali įvykti tik saliutų dėka.

Scroll to Top