Populiariausios kelionės autobusu

Kelionės autobusu vis dar gyvuoja ir klesti. Ypač populiarios jos senjorų tarpe. Kadangi viskas, ką tereikia daryti – sėdėti autobuse ir klausyti įdomaus ir įtraukiančio gido kalbėjimo keliaujant per šalis. Geras dalykas tai, kad net ir patys autobusai metai iš metų tobulėja ir tampa vis patogesni. Šiandien galima keliauti patogiais autobusais, kuriuose įrengti ekranai su populiariausiais filmais, vaizdo žaidimais ir internetu. Norėdami išsaugoti kelionių autobusu populiarumą, šių kelionių organizatoriai rūpinasi keleivių patogumu.

Kelionės autobusu 2017 metais išlieka tos pačios, kaip ir anksčiau – Prancūzija, Ispanija, Slovakija, Kroatija, Čekija, Šveicarija, net gi Turkija.

Taip pat ne ką mažiau populiarios kelionės autobusu Lietuvoje. Mūsų šalis maža, todėl gyventojai renkasi tik iš kelionių autobusu, traukiniu arba automobiliu. Lietuvos miestų autobusų parkai taip pat nuolatos stengiasi atsinaujinti ir pildo transporto priemonių gretas naujais autobusais,ką tik atgabentais iš Vokietijos ir kitų Europos šalių su puikiomis gamyklomis.

Pačios populiariausios kelionės autobusu – tai pažintinės kelionės. Juk poilsinėms kelionėms pakanka tiesiog nuskristi į reikalingą vietą ir ten ilsėtis kelias dienas, o pažintinių kelionių esmė – keliaujant per skirtingus kraštus pažinti juos, šalių kultūrą, maistą, meną, architektūrą.

Žinoma, net ir patogiausiuose autobusuose keliauti anksčiau ar vėliau gali tapti nebepatogu. Kai kuriuos pažintinės kelionės trunka dešimt ir daugiau dienų. Per jas nuvažiuojami tūkstančiai kilometrų, nors ir sustojama pernakvoti hosteliuose ar viešbučiuose, kitą dieną tenka vėl sėstis į autobusą į keliauti tolyn.

Todėl patogiausios ir populiariausios kelionės autobusu – tai pažintinės kelionės į Prancūziją, Vokietiją, Slovakiją, Daniją ir kitus vidutiniškai nuo Lietuvos nutolusius kraštus. Taip kelionė bus optimaliai patogi ir įdomi.

Scroll to Top