Įvairiausi ir įspūdingiausi Rusijos kampeliai

Rusijai lengva skaičiuoti visus savo šalies gražiausius miestus ir miestelius. Kai šalis yra didžiausia pasaulyje savo plotu, nenuostabu, kad čia yra įvairių ir pačių įspūdingiausių vietovių. O turint omenyje ir Rusijos istoriją, kuri siekia labai senus laikus, galime būti tikri, kad šalis sukaupusi tikrą nuostabių vietų lobyną.

Nusipirkti skrydį į Rusiją, be abejo, yra geriausia proga pamatyti šias puikias vietas. Tačiau kaip išsirinkti iš šimto ir daugiau užfiksuotų gražiausių vietų šalyje? Tuo labiau, kad į kai kurias šiaurines vietoves ne taip lengva ir nukeliauti pirmą kartą kaip turistui viešint Rusijoje. Kad būtų lengviau išsirinkti, pateikiame sąrašą vienų gražiausių miestelių.

  • Jekaterinburgas. Tai ketvirtas pagal dydį Rusijos miestas, kuris garsėja tuo, jog čia buvo pakartas paskutinis Rusijos caras. Šiandien mieste daug muziejų, teatrų, meno vietų.
  • Sočis. Apie šį miestą žinome jau daugiau, nes čia visai neseniai vyko Olimpinės žaidynės. Tačiau ir be to miestas yra subtropinėje klimato juostoje ir tiks tiems, kurie nori Rusijoje pasimėgauti šiluma, o ne taigos šalčiu.
  • Veliky Novgorod. Šis miestas egzistuoja jau tūkstantį metų ir yra vienas seniausių Rusijos miestų. Būtent šio miesto gyventojai pasikvietė skandinavų princą Ruriką, kad šis valdytų Rusiją, ir jo dinastija truko beveik 800 metų.
  • Irkutskas. Lietuviams Irkutskas skamba skaudžiai, tai buvo tranzitinė stotelė daugumai ištemtų lietuvių. Dar ir dabar šiame mieste galima rasti lietuvių tragedijų žymių. Tačiau kitų šalių turistai čia gali susipažinti su Sibiro kultūra ir istorija. Baikalo ežeras nuo čia nutolęs tik 45 km. todėl tai puiki vieta nebijantiems šalčio ir besidomintiems Rusijos įvairenybėmis.

Dar neturėjote galimybės aplankyti įvairiais mitais pagarsėjusios Rusijos? Nepraleiskite progos ir įsigykite pigius lėktuvų bilietus į Maskvą, Rusiją. Pažinkite įspūdingiausius Rusijos kampelius ir pamatykite dar niekur nematytus gamtos vaizdus.

Scroll to Top