Siuntos Airija-Lietuva

Kelionė iš Airijos į Lietuvą: Jūs – lėktuvu, siuntos – mikroautobusu

Visi žinome, kad Airija yra viena iš pagrindinių krypčių, kur vyksta gyventi, mokytis ir dirbti lietuviai. Retai sutiktume žmogų, kurio aplinkoje nėra emigravusių į užsienį, o jų tarpe tikrai vienas iš dažniausių atsakymų būtų, kad artimieji arba draugai gyvenimą kuria Airijoje.

Esant tokiai situacijai emigrantai nuolat žvalgosi pigių skrydžių į Lietuvą, kad galėtų gimtinę aplankyti dažniau. Tokių skrydžių galima rasti palyginti dažnai, tačiau, gaila, dauguma jų būna be papildomų didelių lagaminų, nes su mokesčiais už juos skrydis gali tapti visai ne pigus. O lagaminus emigrantai iš Airijos renkasi ne mažus – į Lietuvą artimiesiems veža tiek maisto produktus, tiek kitus daiktus – drabužius, žaislus, buities prietaisus, elektronikos įrenginius, kosmetiką, kūno priežiūros priemones ir panašiai. Todėl tokiais atvejais prireikia ieškoti alternatyvų.

Viena iš alternatyvų yra siuntas siųsti mikroautobusu. Tai patikimas, greitas ir žymiai pigesnis variantas nei viską skraidinti su savimi. Siuntos Airija–Lietuva nuo durų iki durų pristatomos per vieną darbo dieną, todėl tiek Jūs, tiek lauktuvės artimiesiems Lietuvą pasieks beveik tuo pačiu metu, o išsiuntus siuntas anksčiau – kartu. Siuntimas per kurjerius yra saugus, nes galima stebėti visą siuntos kelią, o derinti specialiai nieko nereikia, nes yra labai daug siuntų pristatymo tarnybų, kurios pirmyn–atgal kursuoja kiekvieną dieną, o siuntas paima iš bet kurio Airijos kampelio ir perduoda bet kur Lietuvoje.

Taigi emigrantai norintys nustebinti artimuosius Lietuvoje ir tuo pačiu sutaupyti, turėtų apsvarstyti galimybę siuntas gabenti mikroautobusais, o patys iš Airijos skristi lėktuvu. Tai patikimas, greitas ir pigus būdas, dėl kurio Jums nereikės keisti planų arba kitaip specialiai prie jo derinti savo laiko.

Scroll to Top