keliones lektuvu

Atostogauti – skristi ar važiuoti?

Atėjus atostogų sezonui leidžiamasi į apmąstymus: leistis į kelionę nuosava mašina ar patogiai ir greitai skristi lėktuvu. 50 procentų keliautojų į keliones leidžiasi lėktuvu, o vos 30 procentų renkasi automobilį. Tai lemia būtent kiekvienam keliavimo būdui būdingos savybės.

Keliavimas automobiliu suteikia nepriklausomybės jausmą, nes maršrutas pasirenkamas pačių, pakeliui galima sustoti kada tik panorėjus pailsėti ar aplankyti pakeliui esančias vietas. Tačiau skrendant lėktuvu daug greičiau pasiekiamas kelionės tikslas ir išvengiama nuovargio, kuris atsiranda po ilgo sėdėjimo ar vairavimo. Vairuojant pavargstama daug labiau nei tiesiog nuskridus lėktuvu kelis kartus greičiau.

Vykstant į kelionę automobiliu reikia numatyti labai daug galimų situacijų bei joms pasiruošti. Taip pat paruošti reikia ir automobilį, nes netikėti gedimai atsiradę kelionės metu gali labai stipriai pakoreguoti visus planus. Be to, vien pasiruošimas kelionei pareikalauja didelių papildomų išlaidų, kurios gedimo atveju gali išaugti dar daugiau. Žinoma, netikėtumų gali nutikti ir skrendant lėktuvu. Tačiau tokiu atveju tai nepareikalaus didelių išlaidų iš atostogų biudžeto, o blogiausiu atveju keliautojams gali tekti tik palaukti kito lėktuvo ar geresniu oro sąlygų.

Taigi išbandyti kelionę automobiliu tikrai patartina. Nuolat besikeičiantys vaizdai, malonūs sustojimai pakelėse tikrai sukuria savotiškų kelionės įspūdžių. Norintiems paprastesnės kelionės, geriausias pasirinkimas yra skrydis lėktuvu. O norint išnaršyti visus lankytinos šalies kampelius, transporto priemonę galima išsinuomoti jau vietoje ir tai gali būti ne tik įprastinis automobilis.

Nebrangių skrydžių į lankytinas Europos vietas galite rasti aplankę www.lektuvubilietaiiairija.lt, www.skrydziaiiamsterdama.lt, www.pigusskrydziaiianglija.lt, www.skrydziaiiantalija.lt, www.pigusskrydziaiibarselona.lt, www.skrydziaiibelgija.lt, www.skrydziaiibergena.lt, www.skrydziaiiberlyna.lt, www.skrydziaiibriuseli.lt, www.skrydziaiidanija.lt

Scroll to Top