Kaip parsivežti norimą kiekį maisto iš kitos šalies neturint bagažo?

Ne vienas lietuvis ar bet kurios kitos šalies pilietis, dažnai susiduria su situacija kai parsivežti norimą kiekį tradicinio kitos šalies maisto tampa tiesiog neįmanoma. Taip atsitinka todėl, nes keliauti esame įpratę tik su rankiniu bagažu, o norai tampa daugiau nei dideli. Ispaniškas vynas, itališkas aliejus, prancūziški desertai bei marinuoti ar konservuoti kitų šalių produktai – visu juos norime parsivežti net nepagalvodami jog jų kiekis gali viršyti galimas normas. Taip pat, nepamiršti reikia ir to jog keliaujant lėktuvu didžiąją dalį maisto produktų vežti yra draudžiama. Taigi, ką daryti tuo atveju, kai kitos šalies maistas užvaldo jūsų skonio receptorius ir privalo būti atgabentas į Lietuvą ar bet kurią kitą šalį bet kokiu galimu būdu?

Vienintelis sprendimas tokiu atveju yra maisto gabenimas siunta. Nors daugumai toks pasiūlymas gali atrodyti kiek keistas ar neįprastas, vis dažniau žmonės maistą siunčia kurjerių pagalba. Kitaip tariant, kurjeriui jūs galite sudėti tokį kiekį maisto apie kokį galėjote tik pasvajoti. O svarbiausia yra tai, jog maistas pasiekia jūsų namus per mažiausią įmanomą laiką (viskas priklauso nuo to kuriame pasaulio kampelyje esate). Taigi, nenustebkite kai pamatysite jog siuntos į Ispaniją, Lietuvą, Graikiją, Norvegiją ar kitas šalis atkeliauja vos per kelias valandas ar dienas. Tačiau pats didžiausias tokio tipo maisto gabenimo pliusas yra ne tik greitas pristatymas, bet tuo pačiu kokybė ir geros kainos santykis. Viskas ką reikia padaryti – maistą supakuoti į tam skirtus konteinerius ar dėžes. Na, o kurjeriai pasirūpins jog jūsų maistas nukeliautų saugiai ir laiku.

Taip pat, maistą siunčiant tokiu būdu nereikia baimintis dėl skysčių kiekio. Kaip žinote, skrendant lėktuvu, skysčių kiekis negali viršyti 100 ml. Siunčiant kurjeriu, skysčių kiekis nėra ribojamas.

Nekantraujate parsivežti jūros gėrybių iš Graikijos, Ispanijos ar Italijos salų? Atostogaudami ar būdami ten, nepamirškite jog visus jūsų įsigytus produktus gali parvežti siuntų tarnybos. Tačiau nepamirškite jog net ir tokio tipo paslaugas reikia rinktis itin atidžiai. Nepamirškite perskaityti atsiliepimus apie kompaniją.

Scroll to Top