keliones

Kur keliauti norintiems šiltų orų?

Jau dėliojate planus kaip šaltuoju Lietuvos metų periodu lepinsitės saulės spinduliais kažkokiuose šiltuose kraštuose? Neapsisprendžiate ką rinktis? Lėktuvų bilietai į Graikiją, Egiptą, Stambulą, Tel Avivą dabar yra graibstomi kone kiekvienoje kelionių agentūroje. Tad, jeigu nenorite praleisti progos pasimėgauti saulėtais ir maloniai šiltais orais, tuomet nedelskite planuoti savo atostogų!

Kelionių agentūros pabrėžia, kad kiekvienoje šalyje vyrauja skirtinga kultūra bei klimatas. Tačiau kalbant apie minėtus miestus bei šalis, keliautojams vertėtų gerai pasidomėti įstatymais bei tvarka. Kiekvienos šalies kultūra turi būti gerbiama, jog paskui nekiltų kokių nors nesusipratimų. Kaip bebūtų, besidomintiems atostogų planavimu, reikėtų atidžiau dairytis į visus pasiūlymus.

Tie, kuriuos domina skrydžiai į Egiptą, turėtų atostogų planus dėlioti dar prieš gerą laikotarpį. Kadangi Egiptas yra gausiai lankomas turistų iš viso pasaulio, atsiranda nemažai keblumų užsakant viešbučių numerius. Tai reiškia, kad šis šiltas kraštas su didžiausiais Pasaulio stebuklais iki šiol neatsigina didžiulio turistų skaičiaus. Dėl to daugeliui žmonių sunkiai pavyksta rasti laisvas vietas viešbučiuose. Apskritai kalbant, netgi lėktuvų bilietus į šią šalį įsigyti tampa vis sunkiau, jeigu kalbėtume apie mažas kainas. Norintiems pamatyti Gizos piramidę ar kitus senovę menančius statinius, patartina iš anksto sudėlioti lankytinų vietų sąrašą, o kai pasitaikys proga gauti pigius skrydžių bilietus, juos tiesiog reikėtų čiupti. Kitu atveju, gali tekti laukti dar ilgesnį laikotarpį.

Norintiems pailsėti šiltuose kraštuose už kuo mažesnę kainą, rekomenduojama rinktis Turkiją. Nors ši šalis pastaraisiais metais baugina pakilusiu terorizmo lygiu, ekspertai pateikia daug naudingų patarimų, kaip nesibaiminti. Skrydžiai į Stambulą iš Lietuvos vykdomi tiesiogiai. Planuojant poilsį šiame Turkijos mieste, nebus sudėtinga ieškoti nei gero viešbučio, nei kitų pramogų. Kelionių organizatoriai pateikia daug naudingų pasiūlymų, į kuriuos įskaičiuojamos visos paslaugos. Stambulą patartina rinktis tiems, kurie negali pasigirti didžiuliu atostogų biudžetu. Tiesiog čia paslaugų ir prekių kainos yra ypač mažos.

Na ir galiausiai – šiltais ir maloniais orais Jus nustebins Izraelis. Tiksliau kalbant, skrydžiai į Tel Avivą dabar yra be galo pigūs, o čia išplėtotas turizmo sektorius tikrai maloniai nustebins tiek pavienius keliautojus, tiek ir šeimas.

Scroll to Top