Keliauti į kitas šalis dabar galima su dar mažesniu biudžetu

Kelionės į kitas šalis jau yra nebe kažkokia prabanga. Tai įprastas gyvenimo būdas, nes vis dėlto kasmet skrydžiai į kitas šalis tik pinga. Kelionės į Švediją, Norvegiją, Daniją nekainuoja milžiniškų pinigų. Tuo labiau – kai kurie patyrę keliautojai sutaupo dar didesnes pinigų sumas vadovaudamiesi keliomis taisyklėmis. Jeigu ketinate pirmą kartą išvykti už Lietuvos ribų, tuomet nereikėtų skubėti su bilietų užsakymu. Kiekvienai kelionei reikia tinkamai pasiruošti. Pirmą kartą keliaujantiems asmenims reikėtų plačiau pasidomėti ne tik lėktuvų bilietų užsakymo galimybėmis, bet ir kitais niuansais. Norintiems sutaupyti, pateikiame kelis svarbius patarimus, kurie padės pigiau pasiekti kitas šalis.
Reklama internete – būdas sutaupyti pinigų.
Ne paslaptis, kad nemaža dalis lėktuvų bilietų yra parduodama internetu. Elektroninėje erdvėje reklamuojasi ne tik pigių skrydžių bendrovės, bet ir atostogas organizuojančios agentūros. Pastaruosius kelis metus reklamos internete pateikimo formatas yra kiek pasikeitęs. Anksčiau reklaminiai skydeliai buvo statiniai. Tai reiškia, kad visuomet reklama buvo tokia pati arba ją kartais bendrovės atnaujindavo. Dabar viskas yra kiek kitaip.
Pagrindiniu šių bendrovių įrankiu yra laikoma klientų naršymo internete istorija. Pavyzdžiui, Jus domina skrydžiai į Norvegiją. Apsilankote keliuose kelionių puslapiuose, kelionių agentūrų tinklapiuose ar pigių skrydžių bendrovių platformose. Ten ieškote geriausių pasiūlymų. Neskubėkite užsakyti bilietų! Jūsų naršymo istorija panaudojama reklamos skydelių generavimui. Apsilankę kažkokioje kitoje interneto svetainėje, galite pamatyti, jog reklamoje pateikiamas specialus pasiūlymas su mažesne kaina nei matėte prieš tai. Taip vyksta klientų pritraukimas atgal – jeigu iš pirmo karto nesusigundėte pasiūlymu, tuomet bus bandoma Jus pritraukti kitu – daug naudingesniu pasiūlymu. Tokiais metodais klientus pritraukia tiek skrydžių bendrovės, tiek kelionių agentūros. Tad, jeigu ieškote pigių skrydžių bendrovių pasiūlymų, tai dar nereiškia, jog būtina skubėti užsisakyti bilietus, vos tik juos rasite.
Atostogų pikas – netinkamiausias laikas taupantiems
Kitas būdas įsigyti dar pigesnius bilietus – skristi ne atostogų piko metu. Pasirinkę šalį, kurioje norėsite pasisvečiuoti, būtinai pasidomėkite kuriuo metų laiku yra atostogų bumas. Vykite būtent po jo. Pavyzdžiui, pigūs skrydžiai į Daniją dar pigiau siūlomi praėjus vasaros sezonui ir artėjant žiemai.
Yra ir kitų būdų sumažinti keliavimo išlaidas. Tiesiog reikėtų jais pasidomėti plačiau.

Scroll to Top