Kelionė Talinas-Helsinkis

Talinas-Helsinkis

Norite patogiai pasiekti Suomiją? Keliaukite „Tallink“ keltais. Kelionės metu Jūs ne tik sutaupysite laiko, bet taip pat galėsite pasimėgauti įvairiais keltuose siūlomais patogumais. Linija Talinas-Helsinkis kiekvieną dieną kursuoja modernūs „Star“, „Super Star“ ir „Silja Europa“ keltai. Šis maršrutas – vienas trumpiausių. Helsinkį nuo Talino skiria vos 90 kilometrų, kelionės trukmė tik 2 valandos. Nukeliauti į šį šiaurės miestą galima greitai ir patogiai.

Patogi kelionė į Helsinkį

Kelionės metu galėsite pasimėgauti aukščiausios klasės, nuostabiausio skonio maistu, įsigyti suvenyrų bei įvairių prekių keltuose įsikūrusiose parduotuvėse. Kelte „Star“ yra įsikūrę daug restoranų bei užkandinių. Profesionali laivo personalo komanda pasirūpins, kad Jūsų kelionei nieko netrūktų ir galėtumėte keliauti patogiai. Čia galėsite pasimėgauti švedišku stalu, jogurto ledais, gardžiais burgeriais.

Išskirtiniai Talinas-Helsinkis pasiūlymai

„Tallink“ keltuose „Star“ bei „Super Star“ galite apsistoti išskirtinėse komforto, verslo ir Star klasės kajutėse. Čia taip pat rasite modernią konferencijų salę, kurioje telpa 30 žmonių. Laive „Silja Europa“ siūlomas dar platesnis kajučių asortimentas – galite pasirinkti šeimos, liukso klasės kajutes bei specialias kajutes, pritaikytas judėjimo negalią, alergiją turintiems žmonės ar keliaujantiems su augintinais. Kelionės metu galite pasimėgauti sauna ar grožio salonų teikiamomis procedūromis.

Šiauriniai Baltijos jūros perlai

Estijos ir Suomijos sostinės Talinas ir Helsinkis – tai didžiausi šių šalių miestai, kuriuose galima pamatyti daugiausia įdomių turistinių objektų bei patirti nepamirštamų įspūdžių.

Viena seniausių sostinių šiaurės Europoje Talinas pasižymi išlikusiu autentišku senamiesčiu. Čia galima pajusti senąją Hanzos laikų dvasią, pamatyti daug išlikusių viduramžių pilių bei bažnyčių. Užlipus ant Tompea kalvos Jus pasitiks fantastiška senamiesčio panorama su 45m aukščio Ilgojo Hermano pilies bokštu bei daugybe gotikinių pastatų. Taip pat verta pakilti į pačios aukščiausios, 123 metrų aukščio šv. Olavo bažnyčios bokštą ir pasigėrėti vaizdais iš ten.

Šiaurinis Baltijos jūros miestas Helsinkis pasižymi išskirtiniu kraštovaizdžiu. Maždaug penktadalį miesto užima miškai ir trečdalį sausuma su daugiau nei 300 šcherų iš kurių svarbiausios yra dvi Lauttassari bei Suomenlinna salos. Baltajame šiaurės mieste galite aplankyti daugybę modernaus meno galerijų, pasimėgauti naktiniu gyvenimu. Helsinkio grožis nepaprastai gražiai atsiskleidžia žiemą.

Nepraleiskite progos aplankyti gražiausius Baltijos jūros miestus jau dabar! „Tallink“ keltai padės Jums greitai ir patogiai pasiekti kelionės tikslą.

Užsisakykite bilietus jau šiandien: http://www.krantas.lt/keltu-bilietai/keltai-i-suomija/talinas-helsinkis-tallink

Scroll to Top