lektuvu bilietai

Lėktuvų bilietus dabar užsisakyti galima įvairiose vietose

Ieškantiems nedaug kainuojančių lėktuvų bilietų dabar nebūtina darytis vien tik į pigių skrydžių bendrovių pasiūlymus. Dar daugiau informacijos pateikia tiek kelionių organizatoriai, tiek specialios kelionių svetainės. Nors skrydžiai į Tenerifę, Barseloną, Hurgadą ar į kažkokį Ispanijos kurortą dabar itin mikliai išgraibstomi, būtina žinoti, kad vietų lėktuvuos atsiranda kasdien. Jeigu neradote bilietų norimai dienai vienoje vietoje, tai dar nereiškia, kad nerasite ir kitur. Kadangi pasirinkimas yra labai didelis, patariama dairytis ne tik į skrydžių bendroves, bet ir į tarpininkus. Tai yra kelionių agentūros, privatūs kelionių organizatoriai ar šiaip specialūs tinklalapiai.

Įprasta, kad pigūs skrydžiai į Barseloną Lietuvoje yra itin paklausūs, nes vis dėlto – šis Katalonijos miestas yra vienas populiariausių. Turistai čia suplūsta iš įvairiausių kampelių. Norintiems čia praleisti kažkiek laiko, patartina pirmiau pasižiūrėti į kelionių agentūrų pasiūlymus. Jie naudingi tuo, kad kelionių agentūros suplanuoja visą kelionę už jus. Į bendrą kainą įtraukiamos visos išlaidos, kurios susijusios su atostogomis. Sumokėję vieną sumą, gaunate ne tik skrydžius, bet ir apgyvendinimą bei transporto paslaugas, kurios reikalingos važinėjant iš ir į oro uostus.

Jau darosi įprasta, kad skrydžiai į Ispaniją yra paklausiausi mūsų šalyje. Ispanijoje yra labai daug kurortų prie jūros, kurie turistų laukia visus metus. Tiesa, galvojantiems kokiais būdais galima sutaupyti pinigų, patariama rinktis skrydžius žiemos metu. Aišku, nereikėtų galvoti apie atostogas per žiemos šventes – jos bus dar brangesnis. Bet, pasirinkę sausio, vasario ar kovo mėnesius, tikrai galėsite pailsėti ramiai ir pigiai. Tuo labiau – tokiu metu Ispaniją lepina itin malonūs ir šilti orai.

Jeigu matote, kad pigūs skrydžiai į Hurgadą pateikiami ne visuos kelionių tinklalapiuose, verta žinoti, kad kelionių agentūros arba skrydžių bendrovės gali pasiūlyti specialius pasiūlymus. Hurgadą irgi galima laikyti vienu iš populiariausių lietuvių pasirinkimų. Tad, nenuostabu, kad bilietai į šią vietą yra išperkami akimirksniu. Pabrėžtina, kad skrydžių bendrovės neretai atlaisvina vietas, tad jums teks sekti ir laukti kol galėsite užsisakyti bilietus. Tačiau, jeigu turite daugiau pinigų, tuomet laukimo išvengsite, jeigu kreipsitės į kelionių organizatorius.

Scroll to Top