Triumph Adler

Keliaujate į egzotinę kelionę? Nepamirškite atsispausdinti bilietų!

Vieniems žmonėms pasiruošimas kelionei yra atsipalaidavimo ir ramybės etapas, kitaip tariant, vienas malonumas. Kitiems šis periodas asocijuojasi su įtampa, nuovargiu ir dideliu dideliu stresu. Norėtume trumpai pasidalinti patarimais su tais, kurie vengia kelionių dėl patiriamo pasiruošiamojo streso. Kaip jo išvengti?

Kaip susiplanuoti kelionę nuo A iki Ž?

Norint susiplanuoti gerą ir įdomią kelionę, tam reikia skirti nemažai laiko ir pastangų. Kokybė ir gera nuotaika kelionės metu yra vieni svarbiausių rodiklių, kad ji yra pavykusi. Jeigu pasirinkote keliauti ne su kelionių agentūra, o nutarėte, kad keliausite savarankiškai – pradėkite kelionės pasiruošimą iš anksto. Tačiau, kaip tai ramiai ir be streso padaryti?

  1. Kai tik išsirenkate šalį, numeris vienas įsigyti lėktuvo bilietus. Jeigu bilietus pirksite iki kelionės likus maždaug pusei metų, galite būti tikri, kad gausite daugeliu atvejų geriausios kainos pasiūlymą. Taigi, įsigiję bilietus, sekite prie numerio du.

  2. Viešbutis, hostelis ar apartamentai – nesvarbu kur sugalvosite apsistoti, visą tai reikia užsibukinti iš anksto. Tai yra būtina sąlyga keliaujantiems ir nenorintiems atėjus vakarui bei visiškai sutemus erzintis ar stresuoti, nes neturite kur apsistoti.

  3. Protingai sudėtas lagaminas. Būtinai pasidomėkite, ką galima, o ko ne imti į šalį, į kurią keliaujate. Neprisikraukite nereikalingu bagažu, kadangi tai bus tik papildomas krūvis.

  4. Pasižiūrėkite, ar galioja jūsų viza, tapatybės kortelė. Galiojimus susitikrinkite iš anksto, kadangi be dokumentų jūs nebūsite įleidžiami į kitą šalį.

  5. Pasižymėkite norimas aplankyti vietas žemėlapyje, o dar geriau, jeigu iš anksto net užsirezervuotumėte ar nusipirktumėte į tam tikras vietoves bilietus. Ši sąlyga priklauso nuo to, kur keliaujate, tačiau jeigu vietovė labai lankoma – eilėje gali tikrai tekti palaukti ir ne vieną valandą – stenkitės to išvengti.

  6. Prieš pat kelionę prisiminkite vėl apie savo lėktuvo bilietus – nepamirškite jų atsispausdinti. Žinoma, šiais laikais, patobulėjus technologijoms, bilietus galima laikyti ir telefone, tačiau jeigu nenorite jaudintis, kad internetas gali neveikti, turėkite popierinį bilietų variantą. Bilietus spausdinkite ant kokybiško popieriaus, jeigu bijote nusidėvėjimo žymių, rinkitės ir gerą spausdintuvą, pavyzdžiui, Triumph Adler, turintį pažangias funkcijas.

Scroll to Top