Nėra laiko aktyviam poilsiui tolimuose kraštuose? Štai 5 idėjos, kurios leis nušauti 2 zuikius vienu šūviu.

Darbų kalnai ir nėra laiko taip išsvajotoms tolimoms kelionėms, o taip pasiilgote aktyvaus poilsio? Pakeitę požiūrį į kai kuriuos kasdienius ar prie progos išpuolusius darbus galite iš to išpešti naudos ir vienu šūviu nušauti du zuikius. Štai TOP 5 darbai, kurie atstos aktyvų poilsį bei padės užbaigti kažkada planuotus ir numestus darbus.

1. Gyvenate nuosavame name? Įsirenkite terasą. Juk nieko nėra nuostabiau, kai po darbų šiltais vasaros vakarais gali atsipūsti gryname ore. Džiaugtis artimųjų bei draugų kompanija. Ir dėl viso to, nereikia niekur vykti, vargti ilgose kelionėse ar gaišti savo laiko, kad galėtum aplankyti pavėsine kur nors miške. Įsirengę terasą šalia namų jūs galėsite poilsiauti kada tik jums to reikės. Tai ilgalaikė investicija, kuri jums bėgant metams ne tik, kad nesugrius, bet ir atsipirks, o atlygis bus prisimenamos laimingos akimirkos šeimos apsuptyje. Kiekviena terasa gaminama iš nepriekaištingai paruoštų medžiagų ir tik su profesionaliausiomis technologijomis. Tad nieko nelaukit, pradėkit planuoti ir įsirenkit savo nuosavą terasą.

2. Nuplaukite automobilį, išsiurbkite saloną. Sunku prisiruošti šiam darbui, vis atidėliojate, tačiau įsivaizduokite tą jausmą, kai automobilis bus ką tik išvalytas, o jūs vairuosite jį bei džiaugsitės savo darbo vaisiais.

3. Keliaukite į sodą/daržą ir pradėkite darbus, kuriuos vis atidėliojate: sodinimai, ravėjimai ir kt. Neatidėliokite šių darbų, nes jie turi ne vieną pliusą. Visų pirma. jūs jausite, kad savo brangaus laiko neišvaisote veltui, tačiau kaip tik priešingai, pabūsite gryname ore, o už tai jūsų sveikata jums padėkos. Taip pat rudenį galėsite džiaugtis savo pačių užaugintu derliumi, ekologišku, sveiku. Nebereikės niūrias žiemos vakarais stovėti parduotuvės eilėje perkant pomidorus ar agurkus, kurie vis tiek neprilygtų jūsų augintiems. Nepamirškime ir šeimos narių. Juos taip pat galėsite palepinti šviežiomis daržovėmis , prisotintomis vitaminų.

4. Turite vaikų? Pastatykite namelį medyje. Tikrai daugelis vaikystėje tokį turėjote, na o jeigu ir ne, tai bėgdavote pas kaimyną ar klasioką ir prašydavotės įsileisti. Tad prisiminkite tuos smagius vaikystės laikus ir suteikite tą patį jausmą savo atžalai. Po daugelio metų jis taip pat tai prisimins ir jums padėkos, kad padarėte jo vaikystę laiminga bei leidote laiką su juo ir leidote jam jaustis mylimam ir rūpimam.

5. Norisi kažką pakeisti namuose? Persistumdykite baldus. Kai kasdienybė nusibosta, nebūtina iškarto pradėti griauti sienų ar lupti grindų. Pirmiausia pabandykite perstumdyti baldus kita tvarka. Tai jums nieko nekainuos, tačiau suteiks įspūdį, kad namuose viskas kitaip. Na, o jei dar į pagalbą pasikviesite draugą, tai tikrai taps smagia veikla, kupina juoko bei džiaugsmo.

Taigi, nešvaistykite savo laiko ir neatidėliokite darbų. Juk poilsį ir malonumą galima atrasti ar sukurti kasdieniniame gyvenime.

Scroll to Top