KAIP SVETUR SUSIKURTI NAMŲ JAUKUMĄ

Kaip svetur jaustis lyg namuose?

Šiais laikais daugumai iš mūsų tenka keliauti: vykti į verslo keliones, lankyti toli gyvenančius draugus ar tiesiog atostogauti toliau nuo namų. Žinoma, kiekvienas mokomės keliauti taupydami vietą lagaminuose, tad tenka imti su savimi tik pačius būtiniausius daiktus. Bet niekuomet negalima ignoruoti mažyčių smulkmenų, kurios svetur padės mums susikurti jaukią ir atpalaiduojančią, namus primenančią atmosferą. Keli patarimai, kam reiktų rasti vietos savo lagaminuose:
* Keliaujant net ir su rankiniu bagažu visuomet raskite vietos jame mažytėms kelioninėms žvakutėms, geriausiai aromatinėms žvakėms, kurios vakarais sukurs viešbutyje ar kitoje erdvėje jaukią atmosferą, pripildytą mėgstamu aromatu. Švelnių aromatų kelionines žvakes gali pasiūlyti MAX BENJAMIN kompanija.
* Jei apsistojant viešbutyje nedrąsu deginti žvakes, tuomet būtinai pasiimkite mažytį kiekį purškiamo aromato, pvz. : Dr. Vranjes ROSSO NOBILE kelioninis purškiamas namų kvapas. Jo tūris vos 25 ml., o atmosferą sukurs išties jaukią.
* Visuomet reikia su savimi turėti savo mėgstamos muzikos grojaraštį telefone. Patartina turėti telefone, nes ne visur galite prisijungti prie interneto. Tad suformuotas grojaraštis, leidžiamas per nuotolines kelionines garso kolonėles ir viešbučio kambaryje sukurs Jūsų pageidaujamą nuotaiką.
* Būtinai pasiimkite savo mėgstamą didelį šalį, kuris viešbutyje pasitarnaus kaip jaukus pledas, o kelionės metu lėktuve, dideliame aukštyje, galėsite apsigaubti nuo šalčio. Sakykim SIMPLE THINGS kompanija turi puikaus dydžio (65*180 cm) šalikus iš jaukios BABY ALPACA vilnos.
* Na ir neatsiejama kelionės dalis – gera knyga. Kadangi realios knygos gali užimti daug vietos Jūsų bagaže, siūlome pradėti naudotis audio knygomis (bent jau kelionių metu), klausantis jų ausinukų pagalba. Tokiu atveju lėktuvo ar traukinio šurmulys netrukdys koncentruotis į turinį.

Pasinaudokite mūsų patarimais ir Jūsų kelionės taps maloniais, nepakartojamais ir jaukiais nuotykiais.

naminukas logo

Scroll to Top