Koks yra Ryanair lagamino dydis?

Koks yra Ryanair lagamino dydis?

Taigi, kiekvienais metais daugėja lietuvių, kurie renkasi atostogas užsienyje. Natūralu, kad kuo daugiau mes keliaujame tuo daugėja ir pačių kelionių. Vienas pagrindinių uždavinių keliaujant lėktuvais, tai turėti tinkamo dydžio lagaminą. Jis turi būti nei per didelis, nei per mažas. Koks yra Ryanair lagamino dydis? 55x40x20 – tai yra lagamino matmenys, kuriuos turėtumėte pasakyti nuvykę į lagaminų parduotuvę. Jeigu lagamino ieškote internetu tuomet prisiminkite šiuos matmenis ir rinkdamiesi lagaminą atkreipkite į tai dėmesį. Visi lagaminai yra gaminami iš medžiagų, kurios yra tvirtos. Kelionės metu jūsų lagaminą gali smarkiai paveikti išoriniai poveikiai. Pirmiausia jis gali nukristi ant žemės ar būti prispaustas kitų lagaminų svorio. Todėl patariama lagamine nelaikyti lengvai dūžtančių daiktų. Dar vienas svarbus patarimas tai į kelionę pasiimti tik tuos daiktus, kurie yra būtini. Neprisidėkite per daug drabužių ar kitų daiktų. Taip jūsų lagaminas bus lengvesnis ir galėsite parsivežti daugiau lauktuvių.

Kiek kainuoja lagaminai?

Kainos labai įvairios. Vieni lagaminai kainuoja brangiau kiti pigiau. Pagrindinis kainą lemiantis faktorius, tai lagamino dydis ir medžiagos iš kurių jis yra pagamintas. Yra lagaminų, kurių audiniai nepraleidžia vandens, tai itin patogu keliaujant į tas valstybes, kuriose dažnai lyja. Taip pat yra lagaminų, kurie turi tvirtą korpusą. Jūsų lagaminas kelionėje gali patirti daug nuotykių, todėl gerai, kuomet jis yra pagamintas iš tvirtų medžiagų. Lagaminų kainos prasideda nuo trisdešimties eurų ir gali siekti šimtą, du šimtus eurų. Kokia bus tiksli kaina? Tai, kaip jau minėjome priklauso nuo lagamino gamintojo ir konkretaus jo modelio.

Kaip išsirinkti lagaminą?

Pirmiausia lagaminą reikėtų rinktis pagal matmenis. Kiekviena oro skrydžių bendrovė turi savus įkainius lagaminų transportavimui. Prieš skrendant rekomenduojame pasinaudoti šia informacija. Kada jau žinote, kokio dydžio turi būti jūsų lagaminas, tuomet metas keliauti į lagaminus parduodančia parduotuvę. Kiekviename didmiestyje rasite ne vieną tokią parduotuvę, o dažnai lagaminų galima įsigyti ir prekybos centruose. Specialisto patarimai keliaujantiems ar planuojantiems išvykti. Pirmiausia, nusipirkite tinkamo dydžio lagaminą. Pakuodami daiktus stenkitės, kad jie talpiai būtų sudėti. Niekuomet neimkite nenaudojamų daiktų. Kada nusprendžiate keliauti, tuomet gerai pagalvokite kokių daiktų jums reikės kelionėje. Kada tiksliai žinosite, tuomet galite pradėti lagamino pakavimą. Norėdami lagaminą įsigyti pigiau, jo ieškokite elektroninėse parduotuvėse. Čia visuomet rasite didelį pasirinkimą ir geras kainas. Kiek kainuoja aukštos kokybės lagaminas? Kaip jau minėjome jų kainos prasideda nuo trisdešimties eurų ir gali siekti kelis šimtus eurų.

Scroll to Top