imuperku

Ar žinote, kaip Kalėdos švenčiamos įvairiose pasaulio šalyse?

Kalėdos – kiekvienais metais žmonių, visame pasaulyje, laukiama šventė. Žinoma, žmonės iš skirtingų šalių Kalėdų laukia iš jas sutinka vis kitaip. Tačiau esmė visur ta pati – svarbu pasipuošti Kalėdoms ir jas sutikti su brangiausiai šeimos nariais.

Kalėdos pasaulyje

Pasaulis yra tikrai įvairus, o šiais laikais kiekvienas turi galimybę pamatyti keisčiausias ir pačias įdomiausias žmonių turimas tradicijas Kalėdiniu laikotarpiu, įsigilinti į jas ir tokias susikurti ir savo šeimos ar bendruomenės rate. Pavyzdžiui, nuvykę į Australiją nustebtume pamatę, kad Kalėdų senelį rogėse tempia ne kas kitas o kengūros. Nors mes esame įpratę prie šiaurės elnių, Australijoje per Kalėdas yra labai karšta, todėl ir jų Kalėdų senelis yra su maudymosi šortais – tai yra tapę labiau komercine, tačiau vis tiek labai linksma ir kiekvienais metais laukiama, švente.

Jeigu pasidairytume po Švediją, kurioje žiema prasideda tokiu pat metu, kaip ir Lietuvoje, galėtume nustebti pamatę, kad švedai Gävle mieste įpratę statyti didelį, apie 15 m šiaudinį ožį. O dar įdomiau tai, kad šiuo ožiu jie nesirūpina, o pagal tradicijas daužo ir kitaip smurtauja.

Atsisukę į Ameriką išvystume labai panašias tradicijas kaip ir Lietuvoje. Visgi, ar kabinti kalėdinę kojinę Lietuvoje įprasta, nežinia, kadangi tai priklauso nuo šeimos tradicijų. Tačiau JAV visos šeimos pasirūpina, kad jų namuose šis aksesuaras būtų būtiniausiai, nes kurgi Kalėdų senelis dės dovanas? Pas mus įprasta, kad jos paliekamos po egle, tačiau Amerikoje kiekvienas vaikas, atsikėlęs ryte, būtinai žvilgteli į savo kalėdinę kojinę.

Jeigu planuojate keliauti – Kalėdinis laikotarpis tam yra tikrai tinkamas. Aplankykite prieš Kalėdas įvairias šalis ir susikurkite bendrą vaizdą, kaip jie švenčia Kalėdas, – idėjas galėsite panaudoti ir savo namuose.

Susikurti Kalėdinę nuotaiką jums gali padėti internetinė parduotuvė imuperku

Internetinėje imuperku parduotuvėje rasite pačių įvairiausių Kalėdinių aksesuarų. Joje didelis pasirinkimas dirbtinių Kalėdų eglučių (be kurių, tikriausiai, nei viena neįsivaizduotume savo Kalėdų), taip pat daug kalėdinių paprastų, įvairiaspalvių, šviečiančių girliandų ir net skirtingų Kalėdinių dekoracijų. Išsirinkę patinkančias Kalėdines dekoracijas galėsite puošti ne tik savo namų vidų, bet ir išorę bei susikurti tokias Kalėdas, kokias tik norėsite. Žinodami, kaip švenčiamos Kalėdos įvairiose pasaulio šalyse, tokias galėsite susikurti ir savo namuose, o imuperku elektroninė parduotuvė jums tikrai padės įgyvendinti su Kalėdiniais papuošimais susijusias idėjas. Užsisakykite internetu labai paprasta ir greita, tereikia išsirinkti patinkančią ar patinkančias prekes, įsidėti jas į krepšelį ir susimokėti. Geriausia tai, kad galėsite vietoje pasilyginti prekių kainas, pasirinkti pigesnį ar labiau patinkantį variantą, jį pasikeisti, o užsakytas prekes jums pristatys į namus, darbą, ar kitą jūsų pasirinktą vietą. Nes pirkti internetu – apsimoka.

Įsigykite viską, ko reikės jūsų Kalėdoms, iš anksto ir džiaukitės namų dekoravimu kartu su šeima. Juk laikas, praleistas laukiant Kalėdų yra labai brangus ir įsimintinas, o kurti šventinę nuotaiką yra geriausia su artimiausiais ir brangiausiais žmonėmis.

Scroll to Top