Automobilio atidarymas

Praktiniai patarimai keliaujant po Lietuvą

Kol vieni žmonės keliauja tūkstančius kilometrų, kad galėtų pajusti neatrastus potyrius, paragauti skanaus maisto, kuris neįprastas, galiausiai, pabendrauti su žmonėmis, kurie pozityviai žiūri į keliautojus, tuo tarpu kiti supranta, kad visa tai galima rasti ir savoje šalyje.

Lietuva labai plati ir įvairi. Jeigu neapsiribosite tik įprastais labiausiai lankomais miestais ir objektais – pamatysite, paragausite ir pabendrausite su tokia Lietuvai ir jos gyventojais, kokių nežinote, kad yra mūsų šalyje. O kad kelionės būtų patogesnės, pavyzdžiui, į Klaipėdą – nurodysime Jums kelis esminius patarimus, kurie supaparastins kelionę.

•Prieš keliaudami pasidarykite sąrašą daiktų ir įsiveskite telefono numerius, kurių gali reikėti kelionės metu. Nors Lietuva maža, tačiau kartais galite pritrūkti interneto bei prekybos centrų. Vienas būtiniausių numerių – avarinis automobilio atrakinimas. Nustebsite, kaip dažnai neplanuotų kelionių metu prireikia šių paslaugų.
•Naudinga pasidaryti atsarginę auto raktelio kopiją. Be raktų – nei iš vietos, tad užbėkite problemoms už akių, kad avarinis mašinos atrakinimas netaptų būtinas.
•Pasiimkite miegmaišius, o ne kaldras, patalynes, kurios užima daug vietos, o funkcionalumo prasme tikrai nelaimi. Miegmaišiuose nakvynė bus kur kas malonesnė.
•Atsarginė auto padanga – dar vienas daiktas, kuris kelionės metu leis jaustis kur kas ramesniu.
•Visada po ranka verta turėti grynų, kadangi kartais galite norėti įsigyti tokius daiktus tokiose vietose, kur banko kortelės nėra aptarnaujamos. Net jeigu smulkmenų kaina ir maža, tačiau pritrūkus tų poros eurų – tampa liūdna.
•Domėkitės orais, kad kelionė būtų apgalvota. Ar reikia akinių nuo saulės? O gal geriau skėčio? Kartais gali būti reikalingas ir mašinos uždangalas, jeigu norite, kad dienos metu kaitri saulė neprikaitintų vidaus. Domėkitės orais.
•Jeigu lagaminus laikysite lauke, o ne mašinoje (turistavimo metu) – papildomas spynelių įsigijimas tikrai nepamaišys.

Visai tai – smulkmenos, tačiau visos jos gali garantuoti, kad kelionė nuo A iki Ž bus pagal Jūsų poreikius. Svarbiausia, kad neužsikirstų mašinos durelės, kadangi durelių atidarymas neturint paslaugų tiekėjo numerio – bus vargas, kuris gali kiek sugadinti kelionę.

Visgi, jeigu telefone yra spynumeistras.lt telefono numeris – sėkmingos Jums kelionės!

Scroll to Top