Keliaujate su kūdikiu? Daiktai, kuriuos būtinai turite pasiimti su savimi

Planuojantiems keliones su kūdikiu siūlome nepamiršti, kad tai reikalaus daugiau laiko ir daugiau daiktų. Tačiau viskas yra įmanoma. Tik reikia pasirūpinti daiktais, kurie pagreitins ir supaprastins išvykas. Šis straipsnis aptars, kokius daiktus reikia turėti, kad kelionės būtų greitos ir patogios.

Žinoma, skiriantis pačio vaiko charakteriui reikalingi ir skirtingi daiktai, tačiau preliminarus sąrašas dažnai pagreitina ir sukonkretina paieškas.

  1. Žinoma, kelionių metu teks valgyti, o kad tai būtų kur kas paprasčiau – būtinas indų rinkinys vaikams. Jis sukurtas aktyviai judantiems vaikams, tad valgymas nesukels Jums jokių nepatogumų net jeigu tai darysite važiavimo metu.
  2. Būtina pasirūpinti patogiomis transporto priemonėmis. Žinoma, auto kėdutės yra būtinos, tačiau papildomai labai rekomenduojami gultai, kurie supaprastins vaiko nuraminimą ir ilgas keliones.
  3. Būtina ir patogi apranga. Reikia su savimi pasiimti skirtingų drabužių, kadangi vaiko kūno temperatūra yra kitokia nei Jūsų. Taigi, jam kur kas dažniau šalta.
  4. Būtinai pasiimkite vaistus, kurių dažniausiai reikia įprastoms vaikų ligoms. Atsarga gėdos nedaro, tad siūlome tuo pasirūpinti.
  5. Jeigu keliaujate vasaros dienomis – reikia pasirūpinti tinkama apsauga nuo saulės. Jeigu keliaujate labai šaltą žiemą – tokiu atveju rekomenduojamas kremas, kuris apsaugos odą, nes padengs ją dideliu riebaliniu sluoksniu.
  6. Būtina pasiimti vaiko mėgstamiausius žaislus. Nepamirškite, kad augančiam vaikui reikalingi kramtukai bei čiulptukai.
  7. Kuo daugiau sauskelnių po ranka – tuo ramesnis būsite, kad ištikus tualeto poreikiui – problema bus greitai išsprendžiama.
  8. Vienas svarbiausių daiktų, kurį visada verta turėti su savimi, yra šlapios servetėlės. Smulkmena, tačiau kelionės be jų bus kur kas sudėtingesnės.

Net ir ilgos kelionės gali būti malonumas. Tik reikia ne tik apgalvoti smulkmenas, tačiau ir numatyti tam tikras problemas į priekį. Žinoma, puikiai pažįstant savo atžalą – tai nebus sudėtinga. Tuomet net ir indų rinkinys vaikams, specialūs rankšluosčiai ir skanus maistas – neapkraus kelionės, kadangi po ranka bus viskas, ko reikia.

Scroll to Top