Grožio prekės profesionalams

Grožio ir sveikatinimo paslaugos viešbučiuose

Išvykus atostogauti ar į darbinę komandiruotę bei apsistojus viešbutyje, norisi pailsėti ir palepinti save įvairiomis grožio ir sveikatinimo procedūromis. Dėl to, dauguma viešbučių siūlo įvairias paslaugas, susijusias su šia sritimi.

Pavyzdžiui, viešbučiai, kurie teikia grožio ir sveikatinimo paslaugas, dažniausiai siūlo savo svečiams pasinaudoti garinės pirties malonumais, sūkurine ar Negyvosios jūros voniomis, įvairiomis veido ir viso kūno puoselėjimo procedūromis, padėsiančiomis ne tik atsipalaiduoti, bet ir pagerinti fizinę, ir emocinę būseną.

Įvairių šalių kurortuose, viešbučiai siūlo itin platų SPA paslaugų asortimentą, pradedant įvairiausiais masažais, kūno įvyniojimu, baigiant profesionaliai atliekamomis odos drėkinimo ar stangrinimo procedūromis.

Dažniausiai viešbučiuose veikia patalpas išsinuomavę SPA centrai arba yra bendradarbiaujama su sanatorija, kur viešbučio svečiai gali privačiai užsisakyti grožio ir sveikatinimo paslaugas. Šias procedūras atlieka kvalifikuoti grožio specialistai, kurie naudoja aukštos kokybės priemones bei grožio prekes profesionalams.

Visos SPA procedūros yra skirtos atsipalaiduoti, skatinti gerą savijautą ir pagražinti savo kūną, naudojant natūralias priemones ir gydomuosius išteklius arba jų produktus, pavyzdžiui gydomąjį purvą, įvairius žolelių mišinius, Negyvosios jūros ar kitą mineralizuotą vandenį, natūraliai išgaunamą druską. Sanatorijose teikiamos procedūros yra labiau susijusios su galimų ligų prevencija ir fizine reabilitacija. Taip pat poreikiui esant, galima užsisakyti ir gydytojo konsultaciją, kurios metu yra sudaromas individualus reabilitacijos planas, parenkant tinkamiausias sveikatinimo procedūras.

Labai svarbu skirti laiko sau ir pasirūpinti savo kūnu. Leisti sau pailsėti tiek fiziškai, tiek psichologiškai, nes nuolatinis stresas ir greitas gyvenimo tempas alina mūsų organizmą, kas silpnina mūsų apsauginę imuninę sistemą ir sukelia įvairiausias lėtines ligas. Tuomet jaučiame energijos stygių, nuovargį ir nuolat būname suirzę. O pasirūpinus savimi, grįžta visa gyvybinė energija ir pozityvi nuotaika.

 

Scroll to Top