Telefonų priedai, kuriuos privalo turėti kiekvienas keliautojas

Greit išsikrauna telefonas? O gal jis dažnai iškrenta iš rankų? Jei taip tai jums reikalingi telefonų priedai, kurie gali būti naudingi kiekvieną dieną. Apie tai ir daugiau rasite skaitydami žemiau.

Išorinė baterija

Visi esame susidūrę su problema kai laukiame svarbaus skambučio ar elektroninio laiško, o telefono baterija jau beveik visiškai išsikrovusi. Tokiu atveju į pagalbą atkeliauja išorinė baterija. Tai daugumos naudojamas įrenginys, kurio pagalba galima pakrauti telefoną net keletą kartų. Išorinė baterija gali būti tikras išsigelbėjimas kelionės metu ar pamiršus pasikrauti telefoną namuose. Renkantis bateriją svarbu atkreipti dėmesį į jos talpą, kuri žymima mAh. Kuo šis skaičius didesnis, tuo daugiau kartų ar skirtingų įrenginių galima pakrauti. Paskaičiuoti kokios talpos gali užtekti jūsų atveju nesunku, reikia tik pažiūrėti turimo telefono baterijos talpą ir pagal tai nuspręsti kiek kartų jis galėtų būti pakrautas.

Nešiojama kolonėlė 

Nešiojama kolonėlė gali būti tikras išsigelbėjimas pramogaujant gamtoje. Šiuo metu rinkoje egzistuoja ne vieno gamintojo siūlomos kolonėlės, kurios gali skirtis savo galingumu, garso kokybe bei baterijos talpa. Paprastai tokios kolonėlės būna iki 10W galingumo ir gali groti be sustojimų iki 6h. Tai priklauso nuo to kokio dydžio kolonėlę norite įsigyti. Elementaru, kad kuo kolonėlė mažesnė tuo ji turės mažiau galios, o ir baterija bus mažesnė, kas reiškia, kad ja naudotis po pakrovimo teks trumpesnį laiką. 

Telefonų laikikliai

Tai priedas žmonėms, kuriems ne visada pasiseka apsaugoti telefoną nuo nelaimingų atsitikimų ar norint patogiai jį matyti automobilyje. Laikikliai būna įvairiausių formų. Vieni tai tarsi žiedas prisiklijuoja prie telefono nugarėlės, kiti išsiskleidžia tarsi mini teleskopas. Abejais atvejais telefono nugarėlėje atsiranda patogesnis būdas jį apsaugoti nuo nelaimingų atsitikimų. Kas liečia laikiklius automobiliams, tai šie gali būti tiesiog įstatomi arba priklijuojami prie specialaus magneto pagalba. Abejais atvejais užtikrinamas telefono saugumas bei tai gali sumažinti nelaimingo eismo įvykio atsitikimą keletą kartų.

Fotografavimo priedai

Mėgstantiems savo telefonu įamžinti kiekvieną savo akimirką ar norintiems tai daryt kuo profesionaliau rekomenduojama įsigyti keletą patogių priedų tam pasiekti. Vienas jų – kameros lęšiai. Tai mechaniškai pridėdami optiniai lęšiai, kurie gali suteikti nuotraukoms detalumo, kokybės ar net tam tikrą efektą. Šie lęšiai būna pritaikyti miniatiūrinių objektų fotografavimui ar siekiant priartinti vaizdą keletą kartų nenaudojant skaitmeninio priartinimo, kurio metu, nuotraukos kokybė ženkliai suprastėja. Taip pat yra specialūs lęšiai, kurie gali suteikti žuvies akies (“fish eye”) efektą, kurio metu nuotraukas būna tarsi išgaubtos bei apima didesnį vaizdo diapazoną. Filmuotojams rekomenduojama įsigyti specialius trikojus (“tripod”), kurių pagalba galima filmuota medžiaga atrodys profesionaliau ir be jokių nereikalingų drebėjimų.

Taigi, norintiems maksimaliai išnaudoti visas savo išmaniojo telefono galimybes galima rinktis iš daugybės priedų, kurie gali padėti tai pasiekti. Ieškantiems kur būtų pardavinėjami pigūs telefonai internetu rekomenduojame apsilankyti Varlė.lt, kur už naują išmanūjį permokėti tikrai neteks.

Scroll to Top