Viešbučiuose naudojamo apšvietimo tendencijos

Jei tik reikėtų įvardinti erdvę, kurioje dauguma žmonių itin mėgsta leisti savo laiką, neabejotinai tai būtų viešbutis. Galimybė bent kelias dienas praleisti šioje erdvėje, leidžia žmonėms atitrūkti nuo įprastos kasdienybės, atsipalaiduoti. Viena pagrindinių priežasčių, kodėl būtent viešbutis tampa idealiai atsipalaidavimui tinkančia erdve yra ta, kad ji dažniausiai skiriasi nuo įprastų. Rodos, čia viskas kitaip – interjero sprendimai, baldai ir t.t. Apšvietimo sprendimai – taip pat dažnai būna kitokie. Tad, jei norite susipažinti su viešbučiuose naudojamo apšvietimo tendencijomis, o galbūt – pritaikyti ir bent vieną ų savo namams, šis tekstas – kaip tik jums.

Lubiniai šviestuvai retai kada dera su lubų spalva ir stiliumi

Ne paslaptis, kad įrengiant namus, jei ne visuose namuose, tai bent atskirose patalpose išlaikyti spalvinę bei stilistinę harmoniją. Tačiau įrengiant viešbučių kambarius, šios taisyklės dažniausiai nesilaikoma. Kad tuo įsitikintumėte, pakanka vos pakelti akis į lubas – dažname viešbutyje išvysite, kad lubinis šviestuvas neturi nieko bendra su lubų spalva arba jų stiliumi. Paprastai pasirenkami visiškai priešingi sprendimai – jeigu lubos yra šviesios spalvos, tai dažniausiai galima išvysti tamsios arba ryškios spalvos šviestuvą; jei lubos minimalistinio arba klasikinio stiliaus, tai šviestuvai dažniausia parenkamas arba gausiai dekoruotas įvairiomis detalėmis arba modernaus stiliaus. Taigi, viena iš taisyklių, kurios turėtumėte laikytis, jei norite, kad jūsų namuose esančios patalpos bent kiek primintų viešbučio kambarį, yra labai paprasta – tiesiog pasirinkite tokį lubinį šviestuvą, kuris savo spalva, stiliumi nederėtų su lubomis. Nežinote, kuri ieškote tinkamiausio?  Tiesiog atkreipkite dėmesį į https://www.visisviestuvai.lt/vidaus-sviestuvai/lubiniai-sviestuvai – čia tinkamiausią gaminį sau suras kiekvienas.

Bra šviestuvai – vienas dažniausiai pasitaikančių elementų

Siekiant geriau suprasti, kokios apšvietimo tendencijos yra taikomos viešbučiuose, dėmesį vertėtų atkreipti ir į dažniausiai pasirenkamus elementus. Vienas tokių yra ir bra šviestuvai. Nesunku suprasti, kodėl būtent šio tipo šviestuvus taip pat dažnai galime išvysti viešbučiuose – jie puošia, suteikia prabangos bei elegancijos, be to, puikiai tinka ir tuo atveju, jei kambarys yra ypač nedidelis. Na, o, jei ir jūs norėtumėte pritaikyti šią viešbučių apšvietimo tendenciją savo namams, turėtumėte spausti čia ir susipažinti su tinkamiausiais pasirinkimais.

Scroll to Top