Ruošiatės remontui? Ką vertėtų žinoti?

Namai yra vieta, kur praleidžiame daug laiko, todėl norime, kad tai būtų patogi ir maloni vieta. Namą reikia modernizuoti ir jį valdyti, todėl nuolat reikia pokyčių. Vienas pagrindinių pokyčių, kuriuos turime atlikti name, yra priežiūra, kuri gali būti išsami arba dalinė. Viso priežiūros laikotarpiu sienos dažomos, reikalingi baldai, grindys, langai ir visa kita, o  dalinio priežiūros laikotarpiu sienos yra atskirtos ir perkami nauji baldai, interjero detalės, buitinė technika ar kiti daiktai, kurie skirti mylimiems namams įrengti ar pagražinti.

prieš pradedant remontą ar namo statybas, vertėtų savarankiškai susidėlioti darbų sąrašą ir žinoti tikslią sumą, kurią galima skirti. Įpusėjus būsto atnaujinimo procesui, tai leis įvertinti numatytų darbų poreikį bei susidėlioti prioritetus. Dėl šios priežasties verta iš anksto susidaryti planą – tai leis subalansuoti biudžetą ir protingai valdyti išleidžiamą pinigų sumą.

Atraminiai kampai- be jų statybos ir remontas neįsivaizduojami

Neturint atraminių kampų, namų statyba ir visapusiška priežiūra yra neįsivaizduojama. Šie kampai naudojami oro kondicionieriams, vamzdžiams ir ortakiams tvirtinti. Įrengę oro kondicionierius ir ortakius, turite užtikrinti, kad jie būtų stabilūs ir nesukeltų papildomų rūpesčių. Šį darbą paprastai atlieka profesionalai, tačiau jei patys atliekate remonto darbus, neapsieisite be atramos kampo. 

Jie traukia akį, nesunaikina estetinio vaizdo, ir viskas atrodo labai skoningai. Naudokite atramos kampą, kad darbas būtų greitesnis ir sklandesnis. Atraminis kampinis plienas yra elektros cinkuotas, turi U3 profilį, o ant montavimo plokštės yra dvi skylės, kiekvienos skylės dydis yra 13 mm. Galite pasirinkti įvairaus ilgio atraminius kampus, mažiausiai 250 mm, o didžiausią – 1200 mm. 

Be to, rinkdamiesi atramos kampą, atkreipkite dėmesį į didžiausią apkrovą ir pagal apkrovos kampą pasirinkite apkrovą pagal gaminį. Mažiausia apkrova yra 95 kilogramai, o didžiausia gali siekti net 270 kilogramų, dėl to svarbiausia išsirinkti tinkamiausią prekę, prieš ją perkant. Koka laikikliai yra kokybiški ir kaina yra žema, dėl to būtinai apsilankykite internetinėje parduotuvėje ir išsirinkite ne tik šią, bet ir daugybę kitų prekių, skirtų statyboms bei namų remontui.

Kitos statyboms reikalingos prekės, be kurių negalima pradėti dirbti prie namo

Kadangi mes jau turime atraminius kampus, dar vienas labai svarbus dalykas, kurį reikia įsigyti atliekant remontą ar namo statybą, yra savisriegiai sraigtai ir kokybiškos vinys. Galite rinktis iš įvairių savisriegių varžtų su skirtingomis funkcijomis. Savisriegiai sraigtai naudojami skirtingoms medžiagoms, kai kurie naudojami medienai, o kiti – metalui, svarbu paminėti, jog jų parametrai taip pat skiriasi. Savisriegiai sraigtai dažnai vadinami varžtais metalui tvirtinti, nes jie, atrodo, patys tvirtinasi įsukdami į iš anksto išgręžtą padėtį. Kadangi medis taip pat turi savisriegius varžtus, jis skiriasi nuo metalo, kuriam reikia  mažesnio aukščio. Randamos ir vinys, kurių būtinai reikia statyboms ir namo remontui. Cinkuotos statybinės vinys, skirtos įvairių statybinių konstrukcijų tvirtinimui.

Cheminis ankeris taip pat reikalingas statyboms. Ankerinė masė arba inkaravimo masė, tai dvikomponentė vinilesterio tvirtinimo derva. Ji greitai kietėja ir leidžia patikimai pritvirtinti smeiges, įvairius varžtus, armatūrą į išgrežtas betono ar kitos kietos dangos skyles. Ankeriai yra skysti, nors ir greitai kietėja po sąlyčio su oru, todėl juos lengva tolygiai paskirstyti. Skysti ankeriai yra parduodami pakuotėmis, primenančiomis silikono pakuotes. Jie yra pritaikyti naudoti su paprastu silikono pistoletu, taigi jums nereikės įsigyti jokios specialios įrangos.

Mūsų e. parduotuvėje kviečiame įsigyti ne tik ankerinės masės, bet ir kitos statybinės chemijos gera kaina! Susipažinkite su mūsų pasiūla: internetu galite įsigyti įvairių silikonų, montavimo putų, polistirolo klijų, blokelių klijų, gruntų ir įvairių valiklių, specialiai skirtų statybinėms medžiagoms pašalinti. Nors mūsų fizinė parduotuvė yra Šiauliuose, tačiau prekes jums siunčiame per kurjerių tarnybas visoje Lietuvos teritorijoje. Tai reiškia, kad patogiai ir lengvai galite apsipirkti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar kitoje Lietuvos vietoje net ir neišeidami iš namų!

Scroll to Top