Maistas gimtadieniui – ką užsisakyti?

Gimtadienis – viena gražiausių bei smagiausių švenčių. Na, o, jai svarbu ir tinkamai pasiruošti. Vienas šventinių elementų, kuriuo turime pasirūpinti iš anksto, yra gimtadienio vaišės. Jei norisi sutaupyti laiko bei energijos, tokiu atveju, geriausias pasirinkimas – užsisakyti maistą gimtadieniui. Na, o jau netrukus pateiksime ne vieną idėją.

Vieno kąsnio užkandžiai

Vieno kąsnio užkandžiai yra vienas populiariausių pasirinkimų gimtadienio šventei. Belieka tik pridurti, kad vieno kąsnio užkandžiai šiandien sudaro labai didelį pasirinkimą, tad kiekvienas gali rinktis labiausiai sau patinkantį: rinkitės su krevetėmis, kumpiu, sūriu, avokadais daržovėmis, ikrais, vištiena, putpelių kiaušiniais ir t.t.

Salotos

Salotos – dar vienas populiarus pasirinkimas gimtadieniui. Siekiant išgauti ypač estetišką vaizdą, puikiu pasirinkimu taps atskiruose indeliuose porcijomis patiekiamos salotos. Rinkitės labiausiai patinkančias sau ir svečiams: tai gali būti Cezario salotos graikiškos salotos, salotos su krevetėmis, salotos ar pelėsiniu sūriu ir kriaušėmis ir t.t.

Vaisių vėrinukai

Vaisiai – puikus užkandis, tinkantis prie ypač įvairių gėrimų ir kokteilių. Tad, iš jų pagaminti vėrinukai taps ne tik ypač skaniomis vaišėmis, bet ir papuoš šventinį stalą.

Nesaldūs pyragėliai

Įvairių formų nesaldūs pyragėliai – dar viena šauni idėja, kuo vaišinti svečius. Jie puikiai tiks prie vyno, šampano bei kitų gėrimų. Rinkitės pyragėlius su lašiša, daržovėmis, sūriu, pievagrybiais.

Suši

Jei jūs ir jūsų šventėje dalyvausiantys svečiai esate suši gebėjai, tai tuomet tai yra dar viena puiki idėja šventiniam stalui – rinkitės juos pačius įvairiausius.

Taigi, jei artėja jūsų gimtadienis, o jūs vis dar nežinote, kuo pavaišinti svečius, ne bėda – rinkitės vieno kąsnio užkandžius, salotas, vaisų vėrinukus, nesaldžius pyragėlius, suši. Na, o dar daugiau skanių idėjų, jei domina maistas gimtadieniui, rasite http://www.tangopc.lt/kategorija/paslaugos/maistas-i-namus/.

Scroll to Top