Izraelis

Izraelis – savotiškų vaizdų valstybė. Šalis garsi savo istorija, todėl turistai nesiliauja lankytis Izraelyje. Populiariausios ir dažniausiai lankomos vietos Izraelyje:

  1. Alyvų kalnas – kalnas yra iškilęs virš Kedrono slėnio rytinėje Jeruzalės dalyje. Ši vieta surišta su pagrindiniais Jėzaus Kristaus gyvenimo momentais. Ši vieta yra jo žengimo į dangų vieta. Ten buvo išpranašautas Jeruzalės sugriovimas.
  2. Haifa – trečias pagal dydį Izraelio meistas. Miestas įsikūręs Karmelio kalno papėdėje. Tai viena gražiausių Viduržemio jūros rytų pakrantės miestas. Iš Haifos miesto kampelių galima pamatyti ryškiai švytintį saulės spinduliuose auksinį Bahajų šventyklos kupolą. Taip pat, šventyklos apylinkėse yra garsieji persų sodai.
  3. Galilėja – saugumo, tikėjimo šaltinis. Šiame mieste buvo paskelbtas Dievo žodis. Ten prasidėjo Kristaus tarnystės pradžia. Miestas garsus savo istorija.
  4. Raudų siena – tai dalis išlikusių statinių, kuriais buvo sutvirtintas Šventyklos kalnas, ant kurio buvo Jeruzalės šventykla. Tai, būtent, ta sienos dalis, ant kurios buvo pastatytos pirmoji ir antroji šventyklos.

Ši šalis turi dar daugybe vietų kurias galima aplankyti. Kelionė verta dėmesio dėl įdomios istorijos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top