Kelionė į Izraelį

Izraelis turi ilgas, sausas ir šiltas vasaras. O žiemos taip pat nėra labai šaltos. Kelionė į Izraelį – puikus pasirinkimas. Izraelis kaip ir kiekviena šalis turi savo išskirtinumų. Šioje šalyje taip pat nestinga gražių vaizdų, užburiančių istorijų ir t.t.

Norint keliauti į Izraelį, pirmiausia reikėtų įsigyti vizą. Visi atvykstantys lankytojai turi turėti pasą, kuris galiotų ne trumpiau kaip šešis mėnesiu, nuo datos kada išvykstama iš šalies.

O vėliau prasideda malonumai. Izraelio pagrindiniai turistų mėgstami miestai ir kurortai yra: Jeruzalė, Haifa, Tel Avivas, Eilatas, Netanija, Tverija, Negyvoji jūra.
Jeruzalė – Tai Izraelio sostinė, šis miestas turi didelę patirtį ir nešanti didelį dvasinį paveldą.

Haifa – gražių vaizdinių turintis Izraelio miestas. Miestas yra įsikūręs ant Biblijinio Karmėlio kalno šlaito.
Tel Avivas – Izraelio verslo sostinė. Stambiausias miestas kultūros, pramogų ir verslo atžvilgiu.
Eilatas – kurortas, raudonosios jūros perlas. Ten visada šviečia saulė, net ir žiemą šiluma skleidžiasi per kraštus.
Netanija – Vienas iš gražiausių Izraelio miestų. Gražus savo žaluma, šventėmis po atviru dangumi ir t.t.
Tverija – miestas įsikūręs ant Galilėjaus ežero kranto. Puikus pasirinkimas norintiems papoilsiauti bet kuriuo metu laiku.
Negyvoji jūra – viena nuostabiausių vietų Žemėje. Negyvosios jūros pakrantė yra žemiausia sausumos dalis Žemėje.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top