Kelionė į Indiją

Kelionė į Indiją – garantuoja įspūdžių gausą. Kelionės į šią šalį kaina yra viena žemiausių Lietuvoje. Patogus išvykimas, gera nuotaika – geros kelionės pradžia. Todėl siūlomas kokybiškas aptarnavimas, labai geri rusakalbiai ir anglakalbiai gidai. Dažniausiai kelionė pradedama šeštadieniai, tačiau galimas išvykimas ir Jums patogiu metu. Kelionės į Indiją visuomet buvo populiarios ir tokios lieka iki šiol. Renkantis Indija pats populiariausias maršrutas yra “auksinis trikampis“. Šis maršrutas supažindina su geriausiomis Indijos vietomis. Turint daugiau laiko galima pridėti daugiau įžymių Indijos vietovių pagal pomėgius:

  • ieškoti senovės miestų (Orča),
  • skulptūros ir meilės meno (Kadžuraho šventyklos),
  • dvasingumo (Varanasis, Budos ar Šivos lankytos vietos)
  • Be abejonės, norint pasinaudoti galimybe pasilikti Indijoje ilgiau, pailsėti galima Goa Kurorte. Nesvarbu ar keliaujate su grupele žmonių, ar tik Jūs vienas, išvyka yra garantuota. Indijoje keliausite su grupele pagal kalbą, kuria suprantate – su anglakalbiu arba rusakalbiu gidu. Lėktuvo bilietai yra užsakomi už mažiausią rezervacijos metu esančią kainą.
  • Kaip jau minėta programos prasideda šeštadieniais, bet yra ir papildomų datų, ir daugybė kitų vietų.
manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top