Kambodža

Per pastaruosius kelerius metus Kambodžoje išaugus turizmui, ji tapo šalimi su gera infrastruktūra ir joje yra nesudėtinga keliauti turistams. Dokumentacija atvykstantiems buvo supaprastinta, dabar galima įsigyti turistinę vizą internetu, na, o senasis sudėtingos šalies įvaizdis jau tiesiog paseno.

Autobusu dabar galima nukeliauti visur (jų ženkliai padaugėjo), kai mažiau nei prieš dešimtmetį tekdavo keliauti pikapu su sustiprinta pakaba per duobėtus ir dulkėtus kelelius.

Nauji viešbučiai auga visur, telefoninio ryšys taip pat tampa geresnis, o maži prekybos centrai ir bankomatai čia jau tampa norma. Ir tik laiko klausimas kada atsiras McDonald’s restoranai.

Visa tai nereiškia, kad Kambodža yra labai permaininga – dauguma kelių vis dar blogos būklės, o Pnompenis yra vis dar chaotiškas ir ganėtinai bauginantis. Kelionė į Kambodža, turistams parodo savo gamtos grožį ir iš ties įdomią ir išskirtinę savo istorijomis kultūrą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top