Pietinė Kambodža

Kambodža – pirmas dalykas kuris ateina į galvą tikriausiai yra ramių paplūdimių vizijos, o tai labai gaila. Paplūdimių čia tikrai nėra daug, palyginus su paplūdimiais esančiais netoli Tailando, ar net Vietnamo pakrantėse. Tačiau pietinė Kambodžos pakrantė gali pasigirti keletu smulkių smėlio ruožų, kuriuose verta bent pora dienų pailsinti savo pėdas, ypač po šventyklų lankymo arba važinėjimo iš vieno kaimo į kitą Kambodžos keliukais pasinaudojus auto nuoma.

Kelias jungiantis Pnompenį su vieninteliu Kambodžos uostu Kompong Som, arba Sihanoukville po buvusio karaliaus mirties, buvo pastatytas Jungtinių Amerikos Valstijų, bandant palengvinti Kambodžos prekybą ir antplūdžio pagalba pradedant nuo 1960-ųjų metų vidurio. Tiesiog greta judraus Sihanoukville uosto, Jūs galite rasti keletą gražių ir mažų paplūdimio sričių, kuriose raibuliuoja daug biudžetinių namelių arba įvairų barų, kurie priklauso emigrantams iš vakarų. Kampoto miestas yra dar kitaip vadinamas tingiosios upės miestu, čia galima rasti daugiausiai kolonijinio stiliaus namų išsirikiavusių pagal ramią ir tingią upę. Ši vieta taip pat rekomenduojama norintiems gerai pailsėti. Dar viena vieta netoliese, verta turistų dėmesio yra Kepa. Miestas, kuris kolonijų laikais buvo Prancūzų atostogų vieta. 1950-1960 metų statybos vilos čia pavirto griuvėsiais. Taip pat šis miestas yra ir jūros gėrybių meka ir jį vertą aplankyti vien dėl “Kepo krabų su juodaisiais Kampot pipirais”.

Susisiekimas autobusu su Sihanoukville yra patogus, nors dauguma pasirinktų transporto priemonių nuomą ar net vietos taksi (kurios kainos yra prieinamos). Taigi, jei esate Pnompenyje ir turite laisvo laiko, tada lėkite į paplūdimius. Jūs būsite nustebinti!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top