Kelionė į Kiniją

Kinija – viena didžiausių pasaulyje. Ekonomikos srityje viena stipriausių. Pamatyti, apkeliauti šia valstybę, vienos dienos niekaip neužtektų. Norint apkeliauti kuo daugiau, minimaliausia yra 10 dienų kelionė. Vien nuvykimas į šią šalį yra didelis įspūdis. Labiausiai patartina važiuojant į šią šalį turėti kelionės planus.

Dažniausiai ir daugiausiai lankomos turistų vietos: Didžioji Kinų siena, Geltonieji kalnai, didžiausia pasaulyje upės užtvanka, uždraustasis miestas Pekine, Šanchajaus dangoraižių rajonas, Honkongo gatvės, Kunmingo akmeninių uolų miškas ir daugelis kitų vietų.

Tiems kas vyksta pirmą kartą ir nori labiau susipažinti su tradicijomis šios šalies patartina apsilankyti ne tik didžiosiose miestuose, bet ir provincijose. Turbūt pats patogiausias pasirinkimas keliauti yra renkantis klasikine kelione. Tokia kelionė padeda aprėpti kuo daugiau įvairovės.

Kelionė į Kinija labiausiai siūloma rudeniui. Lietuvoje tuomet yra žiemos pabaiga – pavasario pradžia. Tokiu metų laiku šalyje labai geras oras, mažiau lietinga ir oras ne toks karštas. Kadangi tai milžiniška šalis, orus nuspėti tiksliai labai sudėtinga. Vienoje pusėje gali būti karštą, o kitoje galimas didesnis kritulių kiekis ir vėsūs orai.

Keliaujant į šia fantastišką šalį parsivešite pilna gerų emocijų. Nuostabaus grožio gamta, miesto vaizdai nustebins kiekviena, bet kuriuo šalis nustebins vėl ir vėl.

Scroll to Top