Gruzija

Gruzijos ekonomikos pagrindas – turizmas (Juodosios jūros kurortai), citrusinių vaisių, arbatos bei vynuogių auginimas, mangano ir vario kasyba. Nedideliame pramonės sektoriuje gaminamas vynas, metalai, chemikalai, tekstilė. Energijos poreikiai tenkinami importuojant dujas bei naftą. Nuo 1995 metų ekonomika auga, infliacija mažėja, nors dėl nesurenkamų mokesčių išlieka didelis biudžeto deficitas.

Gruzijoje yra nuostabi kultūra, kvapą gniaužiantys gamtovaizdžiai ir įdomi senovės istorija. Tai Šalis kurioje tikrai kiekvienas gali rasti savo skonį. Pomėgiai gali būti įvairiausi, nuo snieguotų viršukalnių iki iki subtropinių krantų. Net galima pamatyti ne tik dykumas, bet ir girias, ne tik miestus, bet ir žavingus kaimus. Etninę Gruziją sudaro gyventojų dauguma.

Gruzijoje kalba yra viena iš seniausiųjų pasaulio kalbų. Pasirinkus kelionę į šią šalį kiekvienas liks nustebintas. Savo įvairumu gali pasigirti Gruzija. Kelionė į Gruzija, daugelį turistų traukia dėl savo įvairovės.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top