Poros fotosesija kelionėje

Nuo to laiko, kai skrydžių bilietų kainos tapo nebe tokios „besikandžiojančios“, vis daugiau įsimylėjėlių nutaria patraukti į atostogų nuotykį svetur. Tačiau bene svarbiausias suvenyras iš svečios šalies yra poros fotosesijos nuotraukos. Neįprasti, kerintys vaizdai, įsimylėję žvilgsniai yra puikių atvaizdų sėkmės garantas, tačiau išradingumas gali būti beribis, todėl pasisemti idėjų visuomet pravartu, ypač kai yra puikių pavyzdžių, kaip poros fotosesiją užsienyje paversti ypatinga.

Praėjusiais metais pasaulį apskriejo įspūdinga ir žaisminga nuotraukų kolekcija, kurią sudarė 90 atvaizdų iš 31 šalies, kurios autoriai šiuo metu jau tapę Robinsonų šeima. 2005 metais, tuomet dar pora, Tomas ir Veritė pradėjo daryti savo pėdų nuotraukas su įspūdingais fono vaizdais iš įvairiausių pasaulio kampelių. Po kelių metų pora susituokė, o dar vėliau nuotraukas papildė ir jų dukrelės pėdos. Šeima sako, kad fotosesija dar toli gražu nebaigta ir bus pratęsta. Tai puikus pavyzdys, kokiu būdu poros kelionių nuotraukos gali būti apibendrintos.

Kitą porą, Denį ir Elizabetę, būtent kelionių fotografijos ir suvedė. Merginai paviešinus savo nuotrauką Instagram socialiniame tinkle, paaiškėjo, kad Denis yra buvęs toje pačioje JAV pakrantėje ir žaismingai pakomentavo nuotrauką. Šiek tiek pabendravę, jaunuoliai apsikeitė kontaktais ir, neilgai trukus, susitiko. Po pasimatymų, jie pasidalindavo nuotraukomis ir komentarais, o po kelių mėnesių paskelbė apie santykius, pavadino save insta-pora, o vėliau ir paviešino įamžintus sužadėtuvių momentus. Taigi, visiškai nesitikint, kelionių atvaizdas gali padėti porai susitikti.

Taip pat dažna problema porai keliaujant yra tai, kad dažnai nėra trečio žmogaus, kuris galėtų įamžinti įsimylėjėlius. Galbūt dėl šios priežasties itin išpopuliarėjo asmenukės. Šią kliūtį patyrė ir viena pora, aplankiusi Ispaniją. Pora teigė, kad jautėsi pernelyg nejaukiai, kad galėtų paprašyti aplinkinių juos nufotografuoti. Todėl atvaizduose jie įamžinti po vieną ir iš kadrų galima susidaryti įspūdis, kad kelionėje jie buvo ne kartu. Tačiau vieno tinklapio internautai padėjo, jie nuotraukų koregavimo priemonėmis „sujungė“ nuotraukas ir pora gali džiaugtis įamžintomis akimirkomis. Taigi, jei neturite bendrų kadrų su mylimu žmogumi, nenusiminkite, tai lengvai pataisoma!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top