Įmonių steigimas Kaune

ĮMONIŲ PRIVALUMAI IR TRŪKUMAI

Nusprendus įregistruoti nuosavą įmonę pirmiausia susidursite su klausimu – kokia yra pats geriausias pasirinkimas. Kadangi pastarų yra labai daug ir kiekviena jų yra apipinta tam tikrais kabliukais, kurie gali nulemti pasirinkimą – rekomenduojame pasisamdyti specialistus, kurie padės pasirinkti tinkamiausią variantą. Įmonių steigimas Kaune – tikrai išpuoselėta sritis. Visgi, didžioji dalis sukurtos pasikliaunant profesionalais, kurie yra pasiruošę suteikti visą reikalingą informaciją versliems asmenims.

INDIVIDUALI ĮMONĖ

Pliusas: nereikia įnešti kapitalo, kuris dažniausiai būna pagrindinis kriterijus trukdantis pradėti savo veiklą.

Minusas: individuali įmonė nesuteikia galimybės „pagaminti“ naujų akcijų, kurios būtų tarsi investicija galinti verslą dar intensyviau plėsti.

UAB

Pliusas: visi jos savininkai nerizikuoja asmeniniu turtu, jeigu eigoje pamatoma, kad nepavyksta sėkmingai susidoroti su rinka ir įmonė bankrutuoja.

Minusas: siekiant, kad UAB sėkmingai pradėtų funkcionuoti – reikalingas 3000 eur kapitalas. Tiesa, ir įmonės įsteigimas gana sudėtingas, tad įmonės steigimas Kaune, kurį teikia įmonės, padės susitvarkyti su visomis problemomis.

VIEŠOJI ĮSTAIGA

Pliusas: labai daug pliusų turi šio tipo įmonės steigimas. Bene pats pagrindinis jų yra tas, kad galima įvairiausiais būdais prisitraukti investicijų, kurios padidins pelną.

Minusas: VŠĮ veikla yra labai apribota, teisiškai apibrėžta. Tai reiškia, kad viešoji įstaiga turi funkcionuoti besiremdama į įstatymus ir negali peržengti tam tikrų ribų. Su jomis geriau supažindins įmonių steigimas Kaune.

MAŽOJI BENDRIJA

Pliusas: ją gali sudaryti žmonių skaičius, kuris siekia net 10. Taigi ir visa atsakomybė pasiskirsto ant visų asmenų.

Minusas: kadangi ją valdo gana daug lygiaverčių žmonių – kartais būna sunku surasti kompromisą, kuris padėtų įmonei kur kas geriau gyvuoti.

Įmonių steigimas Kaune yra ta paslauga, kuri gali būti kur kas paprasčiau sutvarkoma, jeigu į pagalbą bus pasitelkti profesionalai ne tik galintis sutvarkyti visus reikalingus dokumentus, tačiau net ir paprasčiausiai padėjus nuspręsti, kurią įmonę steigti jums reikėtų. Juk gera ir stipri pradžia yra pusę darbo.

Scroll to Top