Portugalija

Portugalija ant banglentės

Svajojantys pakeliauti ir neabejingi ekstremaliam vandens sportui, tačiau nežinantys nuo ko pradėti, turėtų atkreipti dėmesį į paskutiniais metais atostogų meka tapusią Portugaliją. Portugalija turi visas idealios šalies iš sąrašo: „būtina aplankyti“ savybes. Gamta, maistas, žmonės, lankytini objektai ir infrastruktūra. Tai, ko gero, esminiai kriterijai, kuriuos vertindami visi keliautojai atsižvelgia rinktis šalį ar atidėti ateičiai. Portugalija be šių esminių kriterijų turi visą šūsnį tik buriuotojams pastebimų privalumų. Trumpai apie juos.

Portugalija buriuotojus ir vandens sporto entuziastus traukia švelniu savo klimatu ir rytiniais brizais, pučiančiais vandenyno link. Būtent ši savybė ir vilioja viso pasaulio banglentininkus. Dar viena ne mažiau svari priežastis yra ta, kad Portugalijoje sau vietą atras ir profesionalai, ir mėgėjai ir dar nė sykio nestovėję ant lentos. Tai lemia labai didelė skirtingo bangavimo lygių ir bangų įvairovė.

Portugaliją banguoja pietinės, šiaurinės ir vakarinės bangos, todėl pasigauti gerą bangą sąlygos trunka beveik be perstojo – visus metus. Žiemą bangų lygis gali pakilti nuo dviejų metrų iki keurių su puse, o vasaros sezono metu bangos ketera siekia metro – pusantro aukštį.

Be visų šių gamtos teikiamų pranašumų, Portugalija puiki tuo, kad visa infrastruktūra puikiai pritaikyta banglentininkams. Čia gausu mokyklų, puikiai sutvarkyti paplūdiniai, patogūs nuomos punktai, inventoriaus parduotuvės ir t.t. Paplūdimiai Portugalijoje, kuriuose jūs tiesiog privalote pagauti savo bangą: Peniche, PedraBlancha, Coxos, Supertubos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top