apsigyvenimas palangoje

Kur apsistoti Palangoje?

Atėjus šiltajam sezonui Palangoje prasideda varžybos dėl geriausių vietų poilsiautojams apsistoti. Pasirinkimas yra platus, jeigu poilsiautojui negaila pakloti daugiau pinigų už kambarį viešbutyje ar viloje. Norintiems sutaupyti tenka rinktis iš močiučių siūlomų kambarėlių arba naršyti trumpalaikės nuomos skelbimus internete. Čia aptarsime populiariausius variantus, kur galima apsistoti Palangoje, jeigu viešbučio kainos žada nuskriausti piniginę.

  • Palangos močiutės. Įvažiuojant į miestą su plakatais ant saulės kepančios močiutės gali pasiūlyti apsistoti populiariausiame Lietuvos kurorte bene pigiausiai. Deja, niekada negali būti tikras dėl kambarių kokybės – ar tai bus kambarys name su patogumais, ar laikinai sukaltas namelis sode be galimybės nusiprausti. Kuo pigesnis pasiūlymas, tuo labiau tikėtina, kad suteiktas būstas bu ne tik be patogumų, bet ir su įsiveisusiu pelėsiu ar nehigieniška aplinka.
  • Trumpalaikė butų nuoma. Internetiniuose skelbimų portaluose galima rasti kurorto gyventojų pasiūlymų išnuomoti savo būstą trumpalaikei nuomai. Visi patogumai garantuoti, tačiau palyginus su močiučių kambarėliais kaina už parą tokiuose butuose gali pakilti dvigubai ar trigubai. Butų kokybė taip pat varijuoja – senesnės statybos neatnaujinti būstai bus pigesni, o modernizuoti ir jaukūs – brangesni.
  • Kempingai. Namuką ar vietą palapinei siūlantys kempingai ne visada yra pats pigiausias variantas apsistoti – dažniausiai imamas mokestis už asmenį ir papildomas mokestis, priklausantis nuo to, ar poilsiautojui reikės tik vietos palapinei, ar lovos namelyje. Galima rasti tiek paprastesnių, tiek ir prabangesnių kempingų, tačiau kiekviename jų poilsiautojui bus suteikta saugi vieta apsistoti ir pernakvoti, pasiūlyti visi patogumai, tarp jų elektra, wi-fi ir t.t.
Scroll to Top