kelionė į kambodžą

Patarimai keliaujantiems į Kambodžą

Nutarusiems keliauti į Pietryčių Aziją, tikrai yra iš ko pasirinkti. Tie, kuriems patinka džiunglės, neįprasta gamta ir paplūdimiai, turėtų nepraleisti progos apsilankyti Kambodžoje, kuri vadinama itin daug perspektyvų turinčiu turistiniu regionu. Šioje šalyje turėsite galimybę savo akimis įsitikinti, ką reiškia sąvoka „tautų mišrainė“ – Kambodžoje gyvena daugiau nei keturiasdešimt skirtingų tautų! Sunku įsivaizduoti, kaip tiek daug skirtingų žmonių sugeba sugyventi, tačiau vis dėl to egzistuoja taip tikros taisyklės, kurių laikosi vietiniai gyventojai – atvykus susipažinti su šalies kultūra jų reikėtų laikytis ir turistams.

Labiausiai nustebinti čia turėtų rankų paskirtis, todėl jeigu nenorite būti suprasti netinkamai, geriau daiktų neperduokite kaire ranka – tam geriau naudokite tik dešiniąją, arba abi rankas. Kambodžoje įprasta manyti, jog kairė ranka yra reikalinga tik tualete, todėl ką nors perdavęs su šia ranka, liksite mažų mažiausiai nesuprastas.

Norintiems išlikti mandagiems, savo neigiamas emocijas reikėtų palikti kur nors už kampo. Šaukimas ar garsūs įžeidinėjimai čia laikomi ypač nemandagiu elgesiu, todėl ne tik be reikalo save apkrausite neigiamomis emocijomis, bet ir paliksite blogą įspūdį apie save – tikriausiai ne dėl to į šią šalį atvykote. Neigiamų emocijų Kambodžoje išties nedaug, kadangi vietiniai gyventojai apibūdinami kaip labai nuoširdūs ir draugiški. Kartais savo naivumu gali šiek tiek įkyrėti, tačiau jokių užslėptų kėslų jie dažniausiai neturi ir mėgsta daug ir nuoširdžiai šypsotis.

Besigėrėdami tobulais gamtos vaizdiniais ir bendraudami su vietiniais gyventojais, nepraraskite budrumo – kaip ir daugelyje Azijos valstybių, čia klesti smulkios vagystės, o kelionės metu tikrai nesinorėtų prarasti jokio savo turto.

Laikantis šių pagrindinių lengvai pritapsite prie visos turistų masės, neatkreipsite dėmesio į save ir turėsite galimybę susipažinti su gausybe lankytinų Kambodžos vietų – pasižymėti, kurias iš jų norėsite aplankyti pirmiausiai, taip pat reikėtų iš anksto. pasižymėti, kurias iš jų norėsite aplankyti pirmiausiai, taip pat reikėtų iš anksto.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top