Paakių kremas

Kokių reikmenų jums prireiks kelionėje?

Kelionės jaudina žmones, suteikia jiems įkvėpimo, skatina kurti ir siekti savo svajonių. Kiekvienas žmogus, besiruošiantis į poilsinę paskutinės minutės kelionę, dažnai palieka galvą namuose ir į atostogas neria žaibišku greičiu. Norėtume pasidalinti keliais patarimais, į kuriuos turėtų atsižvelgti ne tik nutrūktgalviai keliauninkai, bet ir tai darantys pirmą kartą, arba bijantys kažką pamiršti namuose.

Ką įsidėti į kelionę

  1. Pasas, tapatybės kortelė – tai labai svarbus dokumentas, be kurio net nepakilsite nuo žemės. Ar imti pasą, ar tapatybės kortelę, priklauso nuo to, kur žadate keliauti. Jeigu tai ne Europos sąjungos šalis, jums būtinai reikės paso. Apie dokumentus, kurių reikės kelionėje, turite išsiaiškinti kuo ankščiau, kad reikalui esant spėtumėte juos pasidaryti. Beje, jeigu atostogų metu žadate išsinuomoti automobilį, nepamirškite ir vairuotojo pažymėjimo.

  2. Žemėlapiai. Gal ir pasirodytų keistas patarimas imti žemėlapį, kadangi tam yra skirtos šiuolaikinės technologijos, neapsirikite – užsienyje internetas tikrai nebus toks spartus kaip Lietuvoje. Pasiėmę popierinį miesto atvaizdą, būsite tikri, kad nepasiklysite, o beje, jame galėsite pasižymėti ir norimas aplankyti vietas.

  3. Higienos priemonės. Tikriausiai kiekvienas žmogus žino kokių higienos priemonių jam reikės kelionėje. Norėtume priminti nepamiršti ir tokių, kaip, pavyzdžiui, paakių kremas. Galbūt dabar nusijuokėte, tačiau paakių kremas yra ta priemonė, kuri būtinai turi būti krepšyje, ypač jeigu žadate atostogauti kur labai karšta ar labai šalta. Nereikia ir sakyti, kad paakių kremas apsaugos veido odą, todėl galėsite mėgautis savo kelione. Jūsų krepšelyje turi būti ir šepetėlis, dantų pasta, drėgnos servetėlės, veido kremas (nemažą pasirinkimą galima rasti: kristiana.lt), dezodorantas ir panašios higienos priemonės, kurios galbūt tinka tik jums, o užsienyje įsigyti tokių pačių būtų sunku. Todėl nepamirškite pasirūpinti savo higiena dar būnant namuose.

  4. Apsauga nuo saulės – priklausomai nuo to, kur keliausite, apsauga nuo saulės yra privaloma, norint nenusvilti ir mėgautis savo atostogomis.

  5. Vaistai – tai priemonė, kurią reikia visada turėti po ranka. Nors ir visada jaučiatės puikiai, tikrai nežinote kur važiuojate. Galbūt kelionėje jums pradės pūsti, pilvą, o gal skrydžio metu pykins, sutriks žarnyno veikla, įsipjausite, nudegsite saulėje – turite pagalvoti apie viską. Pasiimkite tuos vaistus, kurie dažniausiai guli jūsų vaistinėlėje.

Scroll to Top