Ką veikti Tailande per atostogas?

Tailandas – šalis, itin turtinga savo istorija, pasakiškais paplūdimiais, egzotiška virtuve bei įvairiausiomis vandens pramogomis. Tai puiki kryptis keliautojams, ieškantiems išskirtinumo kelionėse.

Viešint Tailande, būtina:
1.Išmėginti tailandietišką masažą;
2.Išsimaudyti su drambliais;
3.Apsilankyti vietiniame turguje;
4.Aplankyti kelias šventyklas;
5.Pasimėgauti vandens sportu.

Keliaujant po Tailandą yra privalu pasimėgauti tradicinių tajų masažu. Tailandietiškas masažas atliekamas visur, netgi paplūdimiuose. Čia siūlomas viso kūno ar tam tikrų kūno vietų masažas, kaip galvos, rankų, pėdų. Masažo metu naudojami įvairūs natūralūs aliejai puikiai atpalaiduojantys visą kūną. Masažo metu gerinama žmogaus organizmo savijauta, nes stimuliuojami vidaus organų veikla. Sakoma, kad tailandietiškas masažas jaunina.

Tailandietiškas masažas

Azijiniai drambliai – vienas iš Tailando simbolių. Čia gyvenantys drambliai yra labai draugiški tiek vietiniams, tiek turistams. Būdami Tailande galite išmėginti ir pasidžiaugti smagia pramoga, tai yra maudynėmis su drambliais.

Maudynės su drambliais

Egzotiška kelionė į Tailandą neatsiejama be neįprasto turgaus ant vandens. Daugiausiai plaukiojančių turgelių rasite aplink Tailando sostinę Bankoką. Tačiau rekomenduojame išsinuomoti motorolerius ir aplankyti žymiausiąjį turgų ant vandens „Damnoen Saduak“, kuris nuo Bankoko nutolęs vos 100 km. Nacionalinė Tailando virtuvė yra išties spalvinga, o maistas – ypatingai gardus. Vietiniai naudoja begalę įvairiausių prieskonių ir jų derinių, taip patiekalams suteikdami dar neragautų skonių.
Tailandas garsėja savo šventyklomis, kurių čia yra gausybė. Vien Šiaurės Tailande Ayutthaya (Ajutaja) jų yra per 350. Pati žymiausia ir turistų lankomiausia yra Baltoji Šventykla, kuri ne taip jau senai ir pastatyta. Šventykla suprojektuota vos prieš 11 metų.
Trokštantiems aktyvios veiklos, rekomenduojame išmėginti vandens pramogas. Čia populiaru nardymas, vandens batutai, pasiplaukiojimas irklentėmis, baidarėmis, banglentėmis, vandens motociklais ir kt. Jei po Tailandą keliausite balandžio viduryje, greičiausiai teks sudalyvauti ir Songkrano vandens festivalyje, kurio metu Tailando gyventojai švenčia naujuosius metus. Tris dienas vietiniai laisto vieni kitus ir turistus vandeniu taip linkėdami gerų ateinančių naujųjų metų.
Tailandietiški masažai, drambliai, įspūdingos šventyklos, turgus, maistas, vandens pramogos – tai tik maža dalelė, ką gali pasiūlyti Tailandas ištroškusiems įspūdžių keliaujant.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top