Kur geriausia pirkti perlus?

Kur geriausia pirkti perlus?

Dažnai žmonės organizuodami sau keliones ar išvykas į kitas užsienio šalis, galvoja, kad jose bus pigiau, galės nusipirkti daug drabužių, įvairių aksesuarų ir netgi maisto produktų. Moterys keliaudamos į tokias šalis kaip Prancūzija, Italija, Graikija ir pan. tiesiog svaigsta, kad iš šių šalių parsiveš perlų ar koralų vėrinį, deimantinius papuošalus. Tikrai dažnai galime išgirsti moterų klausimą – kur pirkti perlus, kuomet vyksti į pietų šalis?

Tokiose šalyse, kai kuriuose miestuose, būna pilna turistinių vietų, kuriose pardavinėja ne tik nereikšmingas prekes, bet būtent ir įvairius papuošalus, kurių būna įvairiausių – nuo plastmasinių, skirtų vaikams iki prabangių koralų bei perlų. Todėl, jeigu turite gerą akį tokiems papuošalams ir sugebate atskirti tikrus nuo netikrų, tuomet rekomenduotumėme perlus ar koralus pirkti būtent turistinėse vietose, kadangi jose šie papuošalai būna natūralesni negu prabangiose, jau specializuotose parduotuvėse. Taip pat, yra kur kas smagiau pirkti kažką mielo sau, pas žmones, kurie tikrai pasidomės, kodėl jūs jų taip norite, iš kur atvykote, patars ką dar galima aplankyti netoliese ir tikrai papasakos ne vieną smagią istoriją.

Kita vertus, jeigu jūs esate parduotuvių maniakė, tuomet rekomenduotume net nesivarginti vykti ieškoti turistinių vietų, o iškart bėgti ieškoti prekybos centrų, kuriuose rasite tikrai ne vieną parduotuvę, kuri alsuos pačiais prabangiausiais perlais. Joje jūs ir pati pasijausite labai prabangiai, nes visose tokiose parduotuvėse interjeras atrodo stulbinančiai, kvapų persipynimas yra labai solidus, o ir pardavėjai-konsultantai, jums tikrai padės išsirinkti tai, kas ant jūsų atrodys geriausiai.

Na, o trečiasis variantas būtų toks, kad nebūtina vykti į užsienį, kad jame įsigytumėte perlus, jų tikrai itin daug yra ir Lietuvos juvelyrikos parduotuvėse, na bet jeigu dažnai keliaujate – kodėl gi jų neįsigijus kitoje šalyje?

Scroll to Top