Virbalai ir siūlai

Pasaulio siūlai: rūšys, iš ko gaminama ir kaip?

Jeigu esate patyrusi mezgėja, tokiu atveju puikiai žinote, kad egzistuoja labai platus skirtingų siūlų pasirinkimas. Kol mėgėjai dažniausiai renkasi standartinius vilnonius siūlus, tuo tarpu profesionalai išbando vis daugiau įvairiausių variantų, kad geriausiai rastų tokius siūlus, kurie puikiai derina kokybe su gana patrauklia kaina.

Vienas puikiausių pasirinkimų yra merino vilnos siūlai, tačiau ši galimybė tikrai nėra vienintelė, kadangi šiuo metu siūlų labai daug. Su visais jais galite susipažinti mezgimui.lt prekybos vietoje. Čia parduodami ne tik pačios geriausios kokybės siūlai, tačiau ir tokie, kurių kaina – prieinama. Reguliariai siūlomos akcijos leis sutaupyti ir net labai stori bei kokybiški siūlai savo kaina Jums maloniai nustebins.

Kokie siūlai mezgimui šiuo metu yra patys populiariausi?

  • Labai mėgstami merino vilnos siūlai.
  • Prie prabangių siūlų yra priskiriamas kašmyras.
  • Puikus pasirinkimas yra ir linas.
  • Žinoma, paprastieji medvilniniai siūlai.
  • Šilkiniai siūlai.
  • Bei daugeli kitų.

Stori siūlai nebūtinai natūralūs. Ieškantiems pigesnių alternatyvų labai puikiai tiks sintetiniai pluoštai, kurių pasirinkimas irgi labai platus. Viskas remiasi dažniausiai į kainą, tačiau tuo pačiu pats siūlas nulemia ir savo kokybę. Štai vilna yra labai stora ir puikiai tinka žieminiams megztiniams. Tuo tarpu sintetika – plona ir nerekomenduojama nei per šalčius, nei per karščius, kadangi odai tai nebus gerai. Kūdikiams rekomenduojami tik natūralūs audiniai, kadangi jie padeda išvengti alergijų, maloniai liečiasi prie odos.

Merinos vilnos siūlai daugeliui siejasi su prabanga, tad žinojimas, kad jie labai skoningi ir funkcionalūs – kai kurie galvoja, kad tuo pačiu jie yra ir labai brangūs. Žinoma, šis natūralus pluoštas kainuoja pigiau nei sintetinis siūlas, tačiau apskritai net ir merino vilna yra prieinama kiekvienam. Paprasčiausiai verta pirkti internetu, kadangi paprasčiau pamatyti akcijas ir sutaupyti, galiausiai, galite nemokamai pasitarti su konsultantais, kurie mieli atsako į visus klausimus ir padeda rasti tai, kas Jums tobulai tinka bei patinka.

Pasaulyje egzistuoja daug siūlų, tad prieš pirkdami pasidomėkite.

Scroll to Top