Atostogos Europoje

Pabodo kasdienė rutina? Norite viską mesti ir bent keliom dienom daryti tai ką trokšta širdis? Tačiau kokį maršrutą iš begalybės galimų pasirinkti būtų geriausia? Dauguma siekia išvykti kuo toliau nuo namų ir renkasi tolimiausius pasaulio kraštus. Žmonėms ne norintiems praleisti daugybės valandų lėktuvuose siūlome dar neatrastus Europos kampelius. Prieš pradedant planuoti kelionę svarbu suprasti ko tikitės iš jos. Vieni trokšta nuotykių ir nematytų vaizdų, kiti renkasi ramesnias vietas poilsiui prie jūros ar baseino. Mes pateiksime keletą pavyzdžių kur apsilankyti būtų privaloma.

Gruzija

Vaikštinėtojams ir gamtos mylėtojams galime pasiūlyti neužmirštamus vaizdus gražiojoje Gruzijoje. Tai valstybė kuri gali pasigirti didingųjų Kaukazo kalnų viršūnėmis bei įspūdingo grožio Juodosios jūros paplūdimiais. Apsilankymas nuošaliuose, daugybę metų gyvuojančiose, miesteliuose, vienuolynuose bei vynuogių plantacijose paliks didžiulį įspūdį, o vietinių svetingumas dar ilgai neleis palikti šios nuostabios šalies.

Italija

Žmonėms mėgstantiems visus metus vyraujantį šiltą orą bei skanų ir kokybišką maistą patariame apsilankyti įspūdingoje Italijoje. Ten Jus užburs stebuklingo grožio architektūriniai statiniai, siauros senamiesčios gatvelės, šiltas ir malonus klimatas bei svetingi ir bendraujantys vietiniai žmonės. Tai šalis galinti pasiūlyti ir šurmulingą architektūros, maisto ir kultūros pažinimą, ir ramų poilsį deginantis prieš saulę. 

Prancūzija

Mėgstate romantiką ir įspūdingo grožio miestus? Jei taip, tai Jūs privalote pamatyti Prancūziją. Tai nebereikalo laikoma Europos romantiškiausia šalimi. Joje žmonės įsimyli iš naujo, atranda savyje naujų jausmų, o išvykimas iš šios šalies dažnam žmogui tampa tikru įšukiu. Tai įspūdingų vaizdų šalis galinti pasigirti ne tik visų lankomu Eifelio bokštu, bet ir neapsakomai skaniais patiekalais, kokybiškiausiu vynu bei visai kitokia žmonių kultūra. Šią šalį aplankę žmonės grįžta dar ne vieną kartą.

Taigi, ruošiantis kelionei svarbu sau išsikelti tikslus ir norus, kas yra tikimasi iš išvykos. Trokštantiems poilsio ir ramybės nepatartina rinktis šurmulingų valstybių, o norintiems pamatyti pribloškiančias vietoves ar architektūras rekomenduojama svarstyti apie ilgą laiką gyvuojančius Europos kampelius. Nežinantiems ką rinktis patariame paskaityti apie keliones iš keliautojų lūpų. Tai padaryti galite apsilankę čia.

Scroll to Top