„Hotel Palacio de Sal“ — išskirtinis viešbutis su druskos baldais Pietų Amerikoje, Bolivijoje

„Hotel Palacio de Sal“ — išskirtinis viešbutis su druskos baldais Pietų Amerikoje, Bolivijoje

Jeigu ieškote išskirtinės vietos atostogoms – tokiu atveju labai siūlome apsilankyti viešbutyje Bolivijoje. Ar atkreipiate dėmesį į viešbučio baldus? Ar Jums svarbus nakvynės apartamentų interjeras? Ar norite atostogaudami patirti kuo daugiau naujovių ir pamatyti neregėtų dalykų? Atrodo, kad nėra jokio tikslo keliauti didelį atstumą iki nakvynės namų? Jei mėgstate neįprastus dalykus — tikrai yra, kadangi “Hotel Palacio del Sal” yra viešbutis, kuriame baldai yra pagaminti iš… druskos!

Skamba kaip mistika? Tam tikra prasme ir yra. Daugelis tikina, kad kartą pamačius tokius baldus paprasčiausiai nebesinorės naudotis įprastais, lietuviškais mediniais, kadangi druskingi baldai – ne tik gražūs, tačiau gali būti ir laižomi.

Kodėl čia esantys baldai yra gaminami iš druskos? Kadangi tai suteikia galimybės. Paprasčiausiai viešbutis yra vos 350 km nuo druskų kasyklų, kuriose kiekvieną dieną dirba šimtai darbininkų. Natūralu, kad tokiu atveju sukurti išskirtinio grožio viešbutuką taip pat neatrodo nei neįmanoma, nei labai brangu kaip kad būtų nusprendus tai įgyvendinti Lietuvoje.

Unikalu ir tai, kad šis viešbutis yra pastatytas daugiau nei 4 km aukštyje virš jūros lygio, tad kalnų dvasia taip pat labai maloniai nuteikia ir paskatina išdrįsti keliauti taip toli, kad būtų galima tiesiog pamatyti išskirtinius baldus. Viešbutis buvo pradėtas statyti ir pats pirmas jo blogas baigtas 1995 metais, tad jau ne vienerius metus sėkmingai skaičiuoja turistus, kurių per metus apsilanko net iki šimtų tūkstančių. Žinoma, galima rasti daug skirtingų kambarių, taip pat, teikiamos ir papildomos paslaugos, tad baldai nėra vienintelė priežastis, kuri paskatins čia atvykti. Tiesa, sienas viešbutyje laižyti yra draudžiama, tad kad ir kaip norisi – siūlome geriau to nedaryti, kadangi mokėsite baudą.

Žinoma, dažniausiai unikalūs baldai sulaukia daugiausia dėmesio, tačiau nepamirškite, kad geriausia rinktis praktiškumą, kuris garantuoja, kad buvimas namuose visada bus patogus. Juk tokie ir turi būti baldai. Jie privalo savyje derinti patogumą bei stilių.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top