Kelionės į Vokietiją

Kelionės į Vokietiją mikroautobusu

Apsisprendėte nuvykti į Vokietiją. Kokį  keliavimo būdą geriausia pasirinkti? Kuris pigiausias, o kuris patogiausias? Kelionės į  Vokietiją mikroautobusu patogus ir populiarus keliavimo būdas.Tokių vežėjų yra labai daug, todėl nesunku jų surasti internete. Kaina visur yra panaši ir prasideda nuo 80 eurų. Galima susitarti, kad jus paims tiesiai iš namų, dažniausiai mikroautobusai keleivius pristato tiksliu adresu Vokietijoje į visus miestus ir miestelius iki pat durų.  Taip pat jūs galėsite pasiimti daugiau daiktų, nei skrisdami lėktuvu be papildomo mokesčio.

Kiek laiko trunka kelionė į Vokietiją?

Vidutiniškai kelionė į Vokietiją trunka iki paros laiko. Kelionės metu kas 3 val. Vyksta sustojimai poilsio aikštelėje. Esant būtinybei, vairuotojas visuomet sustos artimiausioje aikštelėje pagal jūsų prašymą.

Ar užtikrinamas  keleivių saugumas?

Mikroautobusai  nuolat atnaujinami, tam, kad užtikrintų visapusišką klientų saugumą ir paslaugų pervežimo kokybę. Keleiviams pateikiami tik techniškai ir funkcionaliai tvarkingi aštuonviečiai mikroautobusai, visos sėdynės yra atlenkiamos ir patogios, taip pat įrengtos oro kondicionavimo ir šildymo sistemos, sumontuota vaizdo ir video aparatūra. Esant keleivių pageidavimui, kelionės datos derinamos  asmeniškai. Pagal susitarimą klientus galima paimti ir iš jūsų nurodyto adreso. Kiekvienam keleiviui yra suteikiamas didelis  bagažo skyrius, į kurį galima susidėti reikalingiausius savo daiktus, mikroautobusai niekuomet nevėluoja ir kelionės tikslą visuomet pasiekia sutartu laiku. Keleiviai draudžiami privalomu draudimu.

Jeigu neplanuojate vykti į Vokietiją, tačiau norite perduoti daiktus ar kažkokią siuntą savo draugams, giminėms, kurie gyvena Vokietijoje – tai irgi įmanoma.

Nuo ko priklauso siuntos kaina?

Siuntos kaina priklauso nuo siuntos dydžio, svorio, paėmimo ir pristatymo vietos. Siunta turi būti tvarkingai supakuota, užrašytos siunčiančio ir gaunančio  klientų pavardės, miesto pavadinimas į kurį siunčiama siunta ir kontaktiniai telefonų numeriai.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top