pasiruošimas kelionei

Būdai, kurie padės susiruošti į kelionę lengviau ir greičiau

Daugeliui kelionės tampa laimės šaltiniu, tačiau mažai kam džiaugsmo teikia ruošimasis joms. Lagaminų krovimas gali tapti tikra kančia, ypač jei žmogus yra linkęs susikrauti nereikalingus daiktus paskutinę minutę. Dažnas galvoja, ,,o kas bus, jeigu prireiks”, todėl į kelionę išvykstama su lagaminu, kuriame tilpo ne tik visa spinta, bet ir puse namuose esančių daiktų. Siekiant išvengti streso kraunant lagaminą, džiaugtis kelione ir parsivežti geriausius įspūdžius, siūloma pradėti krauti lagaminą kiek kitaip

Planavimas

Dažnas išvykdamas į kelionę nori pasipuikuoti gražiausiais rūbais, aksesuarais, dėl ko lagaminas lieka perkrautas nedėvimais rūbais. Šiai problemai spręsti rekomenduojamas kiek laiko užtrunkantis, bet paprasčiausias būdas – aprangos derinių planavimas. Pavyzdžiui, dvi poros marškinėlių ir kelnės užtikrina du skirtingus įvaizdžius, kuriuos pabrėžti galima ir su skirtingais papuošalais. Kuomet derinami ir suplanuojami deriniai, ne tik išvengiama lagamino perkrovimo, bet ir greitesnis susiruošimas kelionės metu.

Kompaktiškumas

Neapgalvotai kraunant rūbus į lagaminą, dažniausiai jie ne tik susilamdo, bet ir užima kur kas daugiau vietos. Taip nutinka ir įprastu, lankstymo būdų, tad siekiant to išvengti, siūloma rūbus susukti. Susukant rūbus į ritinėlius, šie ne tik mažiau susilamdo, bet ir užima kiek mažiau vietos, todėl jei visgi nepavyksta atsisakyti įpročio apsikrauti rūbais, šis būdas kiek palengvins pasiruošimą kelionei. Taip pat dar vienas būdas padedantis pasiimti daugiau smulkių daiktų ir taupant vietą yra pasitelkus kitus daiktus. Pavyzdžiui, jeigu su savimi imate papildomą porą batų ar rankinuką, į juos galima įdėti smulkius higieninius reikmenis, pakrovėją, ar kitus daiktus.

Lagaminas

Atrodytų, savaime suprantama, tačiau pasirinkus tinkama lagaminą, galima išvengti nemažai bedu. Šiandien galima rasti įvairiausių lagaminu, kurie skiriasi ne tik raštais ir spalvomis, bet ir medžiaga, iš kurios jis yra pagamintas. Visų pirma, rekomenduojama plastikinio lagamino rinktis medžiaginis. Tokiu būdu ne tik išvengiama tikimybė, jog jis įskils ar lūš transportavimo metu, bet ir medžiaginis lagaminas yra kiek lankstesnis, tad daiktų jame tilps šiek tiek daugiau.

luggage-933487_960_720

Scroll to Top